Versace for H&M: Μια σημαντική εκδήλωση που καλύφθηκε από την παραγωγή βίντεο εκδηλώσεων Instafilms

Την εποχή που η αγοραστική δύναμη μειώθηκε αισθητά, η H&M σε συνεργασία με τον γνωστό οίκο μόδας Versace λάνσαρε μια νέα σαγηνευτική συλλογή ρούχων. Επρόκειτο για μια οικονομική συλλογή που είχε στόχο να προσφέρει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να αγοράσει λαμπερά ρούχα του οίκου σε προσιτές τιμές. Φυσικά, η υψηλή ποιότητα και η ξεχωριστή σχεδίαση παρέμειναν ως πρώτη προτεραιότητα.

Οι δύο κολοσσοί της βιομηχανίας της μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια αξέχαστη εκδήλωση. Από τη μία, η H&M που αντιπροσωπεύει τη γρήγορη μόδα προσφέρει ρούχα για κάθε προϋπολογισμό. Από την άλλη, η Versace σχεδιάζει ρούχα για μια εξειδικευμένη αγορά. Η παραγωγή βίντεο εκδηλώσεων Instafilms ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα σε ένα ειδικό βίντεο εκδήλωσης. Αυτή η μοναδική στο είδος της συνεργασία αποδείχθηκε μια μεγάλη γιορτή που δεν θα μπορούσε να μην προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και του κοινού.

Ρούχα με έντονη επιρροή από τα 60s!

Όλοι ήταν πρόθυμοι να αποκτήσουν ρούχα με το σήμα αυτού του ιδιαίτερου οίκου, πάντα σε προσιτές τιμές! Ρούχα με έντονη επιρροή από τα 60s, με funky διάθεση. Γι’ αυτό οι πρώτοι επισκέπτες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αγοράσουν μερικά από τα κομμάτια, αγνοώντας τον χρόνο αναμονής και τους περιορισμούς των διοργανωτών εκδηλώσεων. Σίγουρα άξιζε τον κόπο.

Η παρουσία Ελλήνων celebrities στο fashion event ήταν η ιδανική επιλογή για να παρουσιάσουν τα ρούχα της συλλογής. Ενεργώντας ως πρεσβευτές, είχαν σημαντικό αντίκτυπο στο νεανικό κοινό. Μίλησαν για την εμπειρία τους με τη νέα συλλογή, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να ξοδέψει τα χρήματά του αγοράζοντας αριστοκρατικά ρούχα.

Η εκδήλωση ήταν μια γιορτή γεμάτη έντονα χρώματα, ανεβαστική μουσική, φρεσκάδα και νεανικό κόσμο. Οι σκηνές που απαθανάτισε η εταιρεία βίντεο εκδηλώσεων ήταν γεμάτες ενέργεια και υπέροχη διάθεση. Ηχογραφήσαμε τις ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις των celebrities και καταγράψαμε τον παλμό της βραδιάς μέσα από ένα άκρως δελεαστικό βίντεο.

Εξάλλου, η μαγεία του βίντεο βρίσκεται στη σημερινή τεχνολογία.

Το βίντεο της εκδήλωσης αυτής της βραδιάς περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα ροή και υψηλά επίπεδα ενέργειας. Ένας συνδυασμός που μετέφερε τον παλμό της εκδήλωσης και έφερε τον θεατή κοντά σε αυτό που έβλεπε, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του και κάνοντάς τον παρευρισκόμενο μέσα από την οθόνη του. Το συναρπαστικό είναι ότι κάθε θεατής μπορεί να συμμετέχει σε ό,τι συμβαίνει με τον δικό του ρυθμό. Μπορεί να παρακολουθήσει το περιεχόμενο όσες φορές θέλει και μέσα από οποιαδήποτε οθόνη ανάλογα με τις βολές του, άλλωστε η μαγεία του βίντεο βρίσκεται στη σημερινή τεχνολογία. Οποιαδήποτε συσκευή, φορητή ή όχι που διαθέτει οθόνη, είναι ιδανική για παρακολούθηση βίντεο.

Αφήστε την παραγωγή βίντεο εκδηλώσεων να μιλήσει εκ μέρους σας.

Εάν συνδυάσετε αυτήν την ικανότητα με τον αριθμό των καναλιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να την μοιραστείτε, τότε θα καταλάβετε τη δύναμη αυτού του εργαλείου. Με απλά λόγια, ανεβάστε το βίντεο στον ιστότοπό σας και μοιραστείτε το μέσω των social media. Διανείμετε το στους πελάτες σας μέσω του ενημερωτικού δελτίου, είτε ενσωματωμένο είτε μέσω συνδέσμου. Αφήστε το βίντεο να μιλήσει εκ μέρους σας. Δεν χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο σε κουραστικές ομιλίες και βαρετά κείμενα. Πρόσφατες έρευνες αγοράς επιβεβαιώνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού είναι πιο πρόθυμο να παρακολουθήσει ένα βίντεο παρά να διαβάσει ένα κείμενο, ακόμη κι αν το κείμενο είναι πραγματικά καλογραμμένο και χρήσιμο. Αντίθετα, ένα σαγηνευτικό βίντεο, με ελκυστικό ήχο και καθηλωτική ροή σκηνών κρατά την προσοχή των θεατών.

Kάθε είδους εκδήλωση σε βίντεο.

Μπορείτε να καταγράψετε οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης. Η μόνη απαίτηση είναι η πρόθεσή σας να το κοινοποιήσετε στο κοινό σας προκειμένου να ενισχύσετε τον αντίκτυπο της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τις βασικές αξίες και τις προτεραιότητες της εταιρείας σας. Και γιατί να μην ενισχύσετε την πίστη των οπαδών σας για εσάς που είστε επιρροή ακόμη και φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παρουσιάσουν τις δράσεις τους και να προσκαλέσουν τον κόσμο να τους στηρίξει μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Μερικές ενδεικτικές κατηγορίες εκδηλώσεων είναι οι ακόλουθες:

Η κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος ή μιας σειράς προϊόντων, όπως στο βίντεο «Versacefor H&M».
Παρουσίαση βιβλίου.
Ανακοίνωση νέας επιχειρηματικής συνεργασίας.
Η ετήσια εταιρική συνάντηση. Σε πολλές πολυεθνικές εταιρείες, οι ομάδες διανέμονται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Μέσω αυτής της ετήσιας συνάντησης, οι συνάδελφοι έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να κάνουν τους δεσμούς της ομάδας πιο δυνατούς.
Διαγωνισμοί χορού.
Ζωντανές παραστάσεις.
Γενέθλια ή επέτειοι. Εκδηλώσεις που μπορείτε να μοιραστείτε με τους ακόλουθούς σας ή το κλαμπ διασκέδασης σας για να αυξήσετε την αφοσίωσή σας στο προφίλ σας.
Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη! Κάθε ειδική περίπτωση που σχετίζεται με τις ανάγκες σας μπορεί να είναι μέρος της.

Πώς να επωφεληθείτε στο έπακρο μια παραγωγή βίντεο εκδηλώσεων;

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη δραστηριότητά σας στα social media. Χρησιμοποιήστε το μέσω οποιουδήποτε καναλιού που σας ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μοιραστείτε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργώντας μια ανάρτηση. Ενημερώστε τους πελάτες σας μέσω του ενημερωτικού δελτίου μάρκετινγκ. Ενσωματώστε το στην αρχική σας σελίδα, ώστε να συναντήσει κάθε επισκέπτης, εναλλακτικά, αφήστε το να παίξει σε μια οθόνη εντός των εγκαταστάσεων της εταιρείας σας σε κεντρικό σημείο ή στις αίθουσες συσκέψεων. Σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των πελατών και των συνεργατών σας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων. Μια άλλη επιλογή είναι να το χρησιμοποιήσετε ως φόντο κατά τη διάρκεια μιας άλλης εκδήλωσης ή έκθεσης εμπλουτίζοντας την παρουσία σας. Τοποθετήστε μια οθόνη στο πίσω μέρος του δωματίου και αφήστε την να τραβήξει τα βλέμματα!

Η Instafilms είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει την παραγωγή βίντεο εκδηλώσεων

Σε κάθε περίπτωση, μία παραγωγή βίντεο εκδηλώσεων μπορεί να είναι πολύ ελκυστική. Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ και το μήνυμα που θέλετε να στείλετε μέσω αυτού, όλα τα υπόλοιπα είναι δουλειά μας. Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να κάνουμε τα βίντεο συναρπαστικά, ελκυστικά και εμπνευσμένα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε μια γραμμή εδώ, λέγοντάς μας για τα σχέδια της εκδήλωσης σας. Η Instafilms είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει την παραγωγή βίντεο εκδηλώσεων που συνεργάζεται στενά με τους πελάτες μας, ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες τους.

Αν σας άρεσε αυτό το βίντεο, κάντε κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε περισσότερα βίντεο.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τη δουλειά μας στο Instagram. Ακολουθήστε μας και μείνετε ενημερωμένοι για κάθε νέο βίντεο που μοιραζόμαστε!