Καλώς ήρθατε Instafilms!

Στην Instafilms, ειδικευόμαστε στο να πραγματοποιούμε τα όραματά σας, μέσω της δύναμης της αφήγησης με βίντεο. Με έδρα την όμορφη Ελλάδα, είμαστε μια παθιασμένη και ταλαντούχα ομάδα που αποτελείται από βιντεογράφους, μοντέρ και αφηγητές που είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία συναρπαστικών βίντεο που εμπνέουν.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά βίντεο που αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση στο κοινό σας. Είτε πρόκειται για ένα διαφημιστικό βίντεο για την επιχείρησή σας, ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία ή οποιοδήποτε άλλο είδος παραγωγής βίντεο, έχουμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα.

Οι αξίες μας

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, κατανοούμε τη σημασία της παραγωγής βίντεο υψηλής ποιότητας που μεταφέρουν αποτελεσματικά το μήνυμά σας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τις πιο πρόσφατες τεχνικές παραγωγής βίντεο για να διασφαλίσουμε ότι τα βίντεό σας είναι εντυπωσιακά, και επεξεργασμένα με επαγγελματικές προδιαγραφές ώστε πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Αλλά αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ικανότητά μας να λέμε ιστορίες που έχουν σημασία και εμπνέουν. Πιστεύουμε ότι κάθε βίντεο έχει τη δύναμη να συνδεθεί, να εμπνέυσει και να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τη μοναδική ιστορία σας, την επωνυμία σας και τους στόχους σας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα βίντεο που αντικατοπτρίζει πραγματικά το όραμά σας.

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Η ομάδα μας δεν αφορά μόνο την τεχνική τεχνογνωσία, αλλά και τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες μας. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ιδέες σας, να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να συνεργαστούμε στενά μαζί σας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, έτσι ώστε για να διασφαλίσουμε ότι το όραμά σας θα υλοποιηθεί. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών και στην εξασφάλιση της ικανοποίησής σας με το τελικό προϊόν.

Μια καλησπέρα
και από μένα!

Μου αρέσει η τέχνη του κινηματογράφου, με μαγεύει η φιλοσοφία του marketing και με μαγνητίζουν οι επιχειρήσεις. Αγαπάω την δουλειά μου και θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι σε αυτή.

Έχω έναν πανέμορφο σκυλάκο τον Box, και δυο υπέροχες γατούλες, την Τούπι και τον Φουντούκι. Μου αρέσει πολύ να κάνω ποδήλατο και μεγάλους περιπάτους με την κοπέλα μου, Σοφία. 

Alex Stabasopoulos

Video Producer

Meet Our Team

2020
This is some dumy copy

2020
This is some dumy copy

2020
This is some dumy copy

2020
This is some dumy copy

Ας συνεργαστούμε!

    Όνομα (υποχρεωτικό)

    Email (υποχρεωτικό)

    Θέμα

    Μήνυμα