Εμείς

No! I want to live!

Δημιουργούμε βίντεο που οι πελάτες σας θα αγαπήσουν!

Δημιουργούμε Instafilms

Η Instafilms αφηγείται την ιστορία σας στον κόσμο με τον τρόπο που θέλετε. Προβάλουμε την επωνυμία σας με ένα μοναδικό βίντεο. Το βίντεό σας. Η φωνή σας. Το μήνυμά σας. Τα Brand βίντεο κοινοποιούν το μήνυμα και τις υπηρεσίες σας στα άτομα που θέλετε να προσελκύσετε. Ξεχωρίστε και τοποθετήστε την επωνυμία σας στον χάρτη της ανταγωνιστικότητας.

 

Ομάδα InstaFilms

 

Εστιάζοντας στις αξίες σας και στα σημεία πώλησης της επωνυμίας, η ομάδα μας δημιουργεί την προσωπική σας οπτική ιστορία. Συνδυάζουμε όλες τις τεχνικές δεξιότητες και τη δημιουργικότητα για να σχεδιάσουμε την τέλεια οπτική αφήγηση για το brand σας.

Η ομάδα μας ασχολείται με τη βιομηχανία βίντεο για περισσότερα από 15 χρόνια και έχει την εμπειρία να ανεβάσει το μήνυμα του  brand σας. Πως? Με ένα εντυπωσιακό brand βίντεο!

Είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων cameraman, video editor, stylist φωτιστών, make up artist, και εξοπλισμένοι με τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό για το μοναδικό brand βίντεο σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για τη δημιουργία διαφημιστικών βίντεο, παρουσιάσεων εταιριών, παροχών υπηρεσίας, κάλυψης εκδηλώσεων, διαφήμισης ακινήτων, βίντεο προϊόντων, ταινιών μόδας, αερολήψεων και καλλιτεχνικών βίντεο.

Είστε έτοιμοι να κάνετε τον κόσμο να παρατηρήσει την επωνυμία σας; Αφήστε μας ένα μήνυμα στη σελίδα επικοινωνίας.