Διαφημιστικό βίντεο μόδας στο εξωτικό Μαρόκο.

Όταν η υψηλή αισθητική και η καλλιτεχνική ευαισθησία ενός δημιουργού συναντούν τη μυστηριώδη γοητεία και την κρυφή ομορφιά μιας άλλης χώρας, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο εκρηκτικό!

Μεταξωτές τουλίπες, μουσελίνα και ταφτά, μερικές φορές σε ταίριασμα και μερικές φορές σε αντίθεση, αλλά πάντα σε αρμονία με το τοπίο του Μαρακές, έντυσαν τη Ντάρια μοναδικά και έφεραν πίσω τους κεχριμπαρένια σκόνη και άρωμα γλυκού τσαγιού μέντας.

Η κόκκινη πόλη της Ανατολής ήταν ο ιδανικός καμβάς για τις λήψεις της ομάδας Instafilms!

Λήψεις καθημερινότητας των ντόπιων στην καθημερινή ζωή τους, πλάνα από τις ομορφιές του τόπου και πάνω απ’ όλα λεπτομέρειες της υψηλής ραπτικής της Mairi Mparola συνέθεσαν ομοιογενώς τη δυτική κουλτούρα με αυτή της ανατολής. Λήψεις πολυτέλειας στα πλάνα των επιβλητικών εγκαταστάσεων του Amanjena Hotel, αποτελούμενη από μια σπάνια ορχήστρα χρωμάτων και μελωδιών ολοκλήρωσαν αυτό διαφημιστικό βίντεο.

Η ομορφιά είναι μια προσωπική υπόθεση. Η δημιουργία του είναι το δικό σας έργο τέχνης. Το στοίχημα για την ομάδα κινηματογραφίας ήταν να βάλει την ουσία του σε ένα βίντεο τέχνης και ποιότητας, που θα είναι ικανό να προσελκύσει την αντίστοιχη ομάδα-στόχο σας.