Spicy Bites – Μια παραγωγή βίντεο με νόστιμα φαγητά που σας προκαλεί να το δοκιμάσετε!

Η παραγωγή βίντεο φαγητού που αναλάβαμε για την εταιρεία Spicy Bites στη Σαντορίνη ήταν πολύ… απολαυστική! Εμπνευστήκαμε από την αγάπη και το πάθος τους για το φαγητό! Μια αγάπη που συνεχώς εξελίσσεται για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες, ικανοποιώντας παράλληλα όλες τις αισθήσεις . Άλλωστε έτσι πρέπει να είναι και το φαγητό -μια ολιστική εμπειρία που ικανοποιεί σώμα και ψυχή.

Παραγωγή βίντεο φαγητού – Περιεχόμενο που θέλετε να φάτε από την Spicy Bites!

Αυτό είναι αλήθεια! Το περιεχόμενο του βίντεο που δημιουργήσαμε σας προκαλεί να το γευτείτε! Όλα ξεκινούν από τα φρέσκα υλικά που είναι ο κεντρικός χαρακτήρας του βίντεο. Ως εκ τούτου, πρωταγωνιστούν στις σκηνές του βίντεο, ώστε να ξεκαθαρίζουν ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός καλού πιάτου. Θέλαμε να αναδείξουμε τη φιλοσοφία της εταιρείας – ότι τα φρέσκα, εποχιακά και ντόπια υλικά αποτελούν τη βάση για το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα που προσφέρουν! Σέβονται το περιβάλλον και τον φυσικό κύκλο παραγωγής, υποστηρίζοντας φυσικά και τα τοπικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση.

Οι σωστές τεχνικές και η επιδεξιότητα των σεφ είναι τα απαραίτητα στοιχεία που συμβάλλουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα γευστικό αποτέλεσμα που απλά θέλετε να δοκιμάσετε! Αυτό ακριβώς προβάλλουμε μέσα από αυτό το βίντεο. Κάθε πιάτο είναι ένα έργο τέχνης που προσφέρει ικανοποίηση σε όλες τις αισθήσεις. Όλα ξεκινούν από την ικανοποίηση των ματιών μέσα από τα πλούσια χρώματα και την εξαιρετική αρμονία.

Προκαλεί τον θεατή να το γευτεί έτσι ώστε να ενθαρρύνεται να κάνει το επόμενο βήμα για να απολαύσει την εμπειρία στην πραγματικότητα. Θέλοντας να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα της παρέας, επιλέξαμε σκηνές που είναι επίσης απλές και ξεκάθαρες! Στη συνέχεια, επιλέξαμε ευχάριστη και ρυθμική μουσική που ανεβάζει τη διάθεση του θεατή. Έτσι καταφέραμε να αξιοποιήσουμε, με δημιουργικό τρόπο, την οπτικοακουστική δύναμη της παραγωγής βίντεο ώστε να παρουσιάζουμε ελκυστικά το περιεχόμενο! Αν και το ποιοτικό και νόστιμο φαγητό είναι εξ ορισμού δελεαστικό!

Αν ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή βίντεο, μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο άρθρο και να παρακολουθήσετε ένα σχετικό βίντεο.
Εδώ θα βρείτε τα «5 μυστικά που κάνουν ένα βίντεο μαγειρικής να ξεχωρίζει» και «πώς η επένδυση σε ένα τέτοιο βίντεο θα σας αποφέρει αυξημένα έσοδα!»

Πώς να αξιοποιήσετε ένα τέτοιο βίντεο;

Ένα τέτοιο βίντεο μέσω από μια παραγωγή βίντεο φαγητού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας και στα social media. Είναι σύντομο, περιεκτικό και αποτελεσματικό! Εν μέσω του γρήγορου ρυθμού της καθημερινότητας και του κατακλυσμού πληροφοριών, ένα τέτοιο βίντεο μπορεί γρήγορα να παρατηρηθεί. Κάθε χρήστης έχει εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone του.

Μην ξεχνάτε ότι η απήχηση ενός βίντεο είναι πολύ ισχυρή και πολύ χρήσιμη για την επικοινωνία σας με το κοινό σας και τους υποψήφιους πελάτες σας. Και το πιο σημαντικό, δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια από τον θεατή. Λίγο πολύ, είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο να παρακολουθήσετε ένα βίντεο ενός λεπτού παρά να διαβάσετε ένα σχετικό κείμενο.

Λοιπόν, τι είναι αυτό το μήνυμα;

 

Μπορεί να είναι ό,τι θέλετε να μοιραστείτε με το κοινό σας και αξίζει να του το κοινοποιήσετε! Από τη φιλοσοφία και τους στόχους της επιχείρησής σας μέχρι την παρουσίαση μιας νέας υπηρεσίας ή προϊόντος. Είναι ένα υπέροχο μέσο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλη τη διαδικασία του καναλιού μάρκετινγκ. Έτσι ακριβώς! Η παραγωγή βίντεο τροφίμων έχει πολλές επιλογές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Δεν έχετε παρά να αποφασίσετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα και τον προϋπολογισμό σας. Και για αυτήν την απόφαση, είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε!

Ό,τι κάνεις με την αγάπη, είναι πάντα επιτυχημένο!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί; Η απάντηση είναι απλή! Γιατί αφιερώνεις χρόνο, προσοχή και ενέργεια σε αυτό! Το σκέφτεσαι συνέχεια.  Θέλετε να το εξελίσσετε και να το κάνετε συνεχώς καλύτερο. Και φυσικά, μέσα από αυτό, γίνεσαι καλύτερος και ο ίδιος. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Θέλουμε απλώς να συνειδητοποιήσετε ότι η παραγωγή βίντεο τροφίμων χρειάζεται αγάπη. Και είμαστε σίγουροι ότι μοιραζόμαστε μαζί σας την ίδια αγάπη και πάθος για τη δουλειά μας. Είστε παθιασμένοι με το φαγητό και τη δημιουργία του και εμείς με την παραγωγή βίντεο!

Αισθανθείτε άνετα να μας πείτε τις σκέψεις σας και τι θέλετε να προωθήσετε μέσα από ένα βίντεο με φαγητό. Με βάση την εμπειρία μας μπορούμε να σας δώσουμε εναλλακτικές και να σας στείλουμε μια πλήρη προσφορά. Να θυμάστε ότι είναι μια μεγάλη επένδυση για τη δουλειά σας που μιλάει στην καρδιά του κοινού σας. Γρήγορα, απλά και με μοντέρνα προσέγγιση πάνω από όλα!

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερα σχετικά βίντεο, επισκεφτείτε τη σελίδα μας εδώ και πάρτε περισσότερες ιδέες. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος μας στο Instagram και να ενημερώνεστε για τα νέα μας έργα.