Ξενοδοχειακή φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε στις 1 Νοεμβρίου, 2022

Instafilms – Επαγγελματική ξενοδοχειακή φωτογραφία

Η ξενοδοχειακή φωτογραφία είναι το Α-Ω για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας. Μέσω αυτής, μπορεί ο πελάτης να έχει μια άμεση εικόνα για τις υπηρεσίες που έχετε να του προσφέρετε.

Η πολύπειρη εμπειρία μας και ο επαγγελματισμός μας μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αυξήσει τις πωλήσεις της. Εμείς θα δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό ψηφιακό περιεχόμενο και έτσι θα τονιστούν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου σας.

Αυξήστε τις πωλήσεις και τις κρατήσεις σας με μια επαγγελματική ξενοδοχειακή φωτογραφία.

Στην Instafilms, δεν θέλουμε απλώς να δείτε το νησί αλλά να το ζήσετε. Κάθε μέρος έχει μια μοναδική ιστορία να πει, και είμαστε εδώ για να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Πλέον, η διαφήμιση επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου κρίνεται απαραίτητη μιας και αποτελεί την συχνότερη στρατηγική μάρκετινγκ για αύξηση των πωλήσεων!

Δώστε μια νέα νότα στο ξενοδοχείο σας μέσα από μια επαγγελματική ξενοδοχειακή φωτογράφιση. Αναδείξτε τον χώρο σας, την αισθητική και την φιλοσοφία σας, και αφεθείτε στα χέρια μας.

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις

Η επαγγελματική φωτογραφία είναι επένδυση! Όχι μόνο θα βοηθήσει την προσέλκυση νέων πελατών, αλλά θα δημιουργήσει και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας. Με τον τρόπο αυτό αυξάνετε το δίκτυο των καταναλωτών σας, και επιτυγχάνετε τους στόχους σας.

Μια επαγγελματική ξενοδοχειακή φωτογραφία ίσως είναι και ο καταλυτικός παράγοντας για την επιλογή του ξενοδοχείου σας από τους πελάτες. Προωθήστε άμεσα και αποτελεσματικά το ξενοδοχείο σας με την βοήθεια της Instafilms.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την δουλεία μας εδώ

Exi Castle Suites στην Σαντορίνη

Η ομάδα του EXI EXperice, είναι άριστα καταρτισμένη και αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με ικανότητα επικοινωνίας σε διαφορετικές γλώσσες. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν υπηρεσίες ξενάγησης και περιήγησης σε όλα τα μέρη του νησιού.

Γιατί να επιλέξετε τα EXI Castle Suites;

Τοποθετημένα σε ένα από τα σημαντικότερα ορόσημα της Σαντορίνης, το Ενετικό κάστρο, διαθέτει καταλύματα σε μποέμικο στιλ με παραδοσιακές πινελιές.

Αυτά τα μοναδικά δωμάτια βρίσκονται ακριβώς μέσα σε αυτόν τον οχυρωμένο οικισμό, ο οποίος έχει κρατήσει το χωριό ασφαλές από τις επιδρομές των πειρατών, που χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα!

Το Exi Castle διαθέτει σουίτες με δωρεάν Wi-Fi και καφετιέρα σε κάθε μονάδα, ενώ ορισμένες μονάδες διαθέτουν επιπλωμένες βεράντες με θέα στο χωριό που περιβάλλει το Κάστρο!

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα Exi Castle Suites εδώ!

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ακολουθήστε μας και στο Instagram για περισσότερες λεπτομέρειες.