Βίντεο φυσικοθεραπείας

Το βίντεο φυσικοθεραπείας αυτής της σελίδας είναι μια πιλοτική παραγωγή. Η ομάδα μας, η Instafilms, το δημιούργησε για να παρουσιάσει έναν αποτελεσματικό τρόπο προώθησης της επιχείρησης ενός φυσιοθεραπευτικού κέντρου. Μια ιδιωτική επιχείρηση που παρέχει υγειονομική περίθαλψη μπορεί να επωφεληθεί πολύ από ένα αντίστοιχο εταιρικό βίντεο για να ενισχύσει την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι προωθούμε τη φιλοσοφία και τις αξίες της επιχείρησής σας που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. Ο βασικός στόχος ενός φυσιοθεραπευτή είναι να παρέχει ανακούφιση στον ασθενή με επαγγελματισμό και εξειδίκευση χρησιμοποιώντας ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Ο ασθενής θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος ότι μετά τη φυσιοθεραπεία θα μπορέσει να επιστρέψει στην κανονική του ζωή όπως ήταν πριν. Πολλές φορές, ένα ατύχημα ή μια ασθένεια δημιουργεί συναισθήματα απογοήτευσης ή ακόμα και απόγνωσης. Αυτός είναι ο λόγος που η δουλειά του φυσιοθεραπευτή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να φροντίζει τον ασθενή, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο φυσικοθεραπείας θα συνειδητοποιήσετε ότι η ροή του είναι ομαλή και το περιεχόμενο απλά δομημένο. Μέσα από το εταιρικό βίντεο, παρουσιάζουμε τον φυσικοθεραπευτή να ενεργεί με επαγγελματικό και φιλικό τρόπο. Δίνει επίσης αποκλειστική προσοχή στον ασθενή του χρησιμοποιώντας εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας και πάντα σε ιδιωτικό χώρο. Όλες αυτές οι σκηνές επιλέγονται σκόπιμα για να δημιουργήσουν ένα αίσθημα εμπιστοσύνης. Κάθε ασθενής πρέπει να αισθάνεται ότι ο φυσικοθεραπευτής του θα είναι στο πλευρό του για να τον ενθαρρύνει και να τον αντιμετωπίζει με προσοχή.

Από τη μία πλευρά, αυτό το βίντεο φυσικοθεραπείας μπορεί να αυξήσει με επιτυχία την ευαισθητοποίησή σας στο κοινό. Η παρουσίαση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού σας ενώ ασκείτε φυσικοθεραπεία είναι το πρώτο βήμα για να εισαγάγετε την επιχείρησή σας. Από την άλλη πλευρά, η συμπερίληψη σκηνών που παρουσιάζουν ειδικές τεχνικές ή ειδικό ιατρικό εξοπλισμό δημιουργεί εμπιστοσύνη. Όλοι χρειαζόμαστε έναν φυσικοθεραπευτή που να φροντίζει το πρόβλημά μας με προσοχή και γνώση της δουλειάς του!

Είναι πάντα custom-made!

Κάθε σκηνή που συμπεριλαμβάνουμε επιλέγεται σοφά για να προβάλλει τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτός ο επαγγελματίας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ασθενούς. Φυσικά, πρέπει να επισημάνουμε ότι κάθε εταιρικό βίντεο είναι διαφορετικό και μπορούμε να το προσαρμόσουμε στην ειδικότητα του κάθε επαγγελματία. Είναι πάντα custom-made!

Επιπλέον, σημειώστε ότι μπορούμε να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο με μαρτυρίες ή ακόμα και με τον φυσικοθεραπευτή να παίξει τον πρώτο ρόλο. Πως? Παρουσιάζοντας ο ίδιος την επιχείρησή του και τις εγκαταστάσεις του. Είναι ένας οικείος και άμεσος τρόπος να προσεγγίσει τους υποψήφιους πελάτες του. Όλα είναι πιθανά!

Και φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι τα οπτικά στοιχεία συνδυάζονται επιτυχώς με τα ηχητικά, δηλαδή το μουσικό υπόβαθρο. Η σωστή μουσική κάνει το εταιρικό βίντεο ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό.

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ;

Ως φυσιοθεραπευτής, μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες που θα είναι πολύτιμες για τους ασθενείς. Για να αναφέρω μερικά:

– Συνεργασία με δημόσια ιατρική ασφάλιση, ιδιωτικές κλινικές, ασφαλιστικές εταιρείες. Οι άνθρωποι νιώθουν ήρεμοι όταν γνωρίζουν ότι η ασφάλιση (ιατρική ή ιδιωτική) μπορεί να καλύψει έστω και ένα μέρος των εξόδων τους. Και το πιο σημαντικό αισθάνονται καλύτερα όταν η εμπλοκή τους στη γραφειοκρατία είναι περιορισμένη.

– Συνεργασία με φιλανθρωπικές οργανώσεις ή ΜΚΟ που επιδεικνύουν την κοινωνική σας ευθύνη.

– Εμπειρογνωμοσύνη σε τραυματισμούς ή ειδικές κατηγορίες, π.χ. αθλητές, γέροντες κ.λπ.

– Εξειδίκευση σε ειδικές τεχνικές που θεωρούνται καινοτόμες.

 

ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ; ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

Η παραγωγή εταιρικού βίντεο στην Αθήνα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας! Είναι μια επένδυση που θα αποδώσει πολλαπλάσια του αρχικού ποσού.

Γιατί;

Το οπτικοακουστικό περιεχόμενο έχει μεγάλη επίδραση στον εγκέφαλο των ανθρώπων. Είναι εύπεπτο, πειστικό, δημιουργεί συναισθήματα και εμπιστοσύνη και παρακινεί.
Είναι εύκολα κοινοποιήσιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιήστε το με πολλούς τρόπους. Στον ιστότοπό σας, στο Facebook, στο Instagram ή ακόμα και σε πλατφόρμες όπως ο Χρυσός Οδηγός. Δεν αρκούν μόνο φωτογραφίες ή κείμενα…
Αφήστε το βίντεό σας να παίξει σε μια οθόνη στις εγκαταστάσεις σας. Δημιουργεί εμπιστοσύνη και βελτιώνει το κύρος σας! Ένας επαγγελματίας που δημιουργεί ένα εταιρικό βίντεο φαίνεται να δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και τον κάνει να ξεχωρίζει!
Εάν προσθέσετε το προφίλ σας σε πλατφόρμες που προωθούν επαγγελματίες, όπως το LinkedIn ή το Doctoranytime, ένα εταιρικό βίντεο σίγουρα θα προσθέσει πόντους σε αυτό!

INSTAFILMS: Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, με αγάπη για τη δουλειά μας! Η Instafilms ξέρει πώς να δίνει έμφαση στα δυνατά σημεία της προωθούμενης επιχείρησης. Σεβόμαστε την εμπιστοσύνη των πελατών μας δίνοντας πίσω τα πιο εντυπωσιακά βίντεο. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο, στέλνοντας εδώ το email σας. Θα χαρούμε να δώσουμε διευκρινίσεις και μια προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τη δουλειά μας με τους φίλους μας, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι ακολουθώντας μας στο Instagram και στο YouTube.