Παραγωγή βίντεο μαγειρικής

Ο ισχυρός και αποτελεσματικός τρόπος για να προωθήσετε το προϊόν/υπηρεσία σας.


Η τεχνολογία είναι παντού γύρω μας! Έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όσο υπάρχει εξέλιξη αλλάζει τον τρόπο ζωής και δημιουργίας νέων επιχειρήσεων. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που το βίντεο και η χρήση του, ως μέσο τεχνολογίας αυξάνει συνεχώς τη δυναμική του. Όταν το βίντεο γνώρισε την αγορά τροφίμων, γεννήθηκε η παραγωγή βίντεο τροφίμων και μαζί με αυτό η εταιρία παραγωγής βίντεο μαγειρικής. Με αυτόν τον ορισμό, περιγράφουμε την ένοια “παραγωγή βίντεο μαγειρικής”, το οποίο στοχεύει στην προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών τροφίμων (ακόμη και ποτών) και δίνει ώθηση στην ανάπτυξη κάθε επιχείρησης η οποία έχει σχέση με τρόφιμα.

Πώς είναι αυτό δυνατόν?Με την χρήση βίντεο μαγειρικής που περιλαμβάνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πρέπει να προωθήσουμε. Και αυτή είναι μόνο μια εναλλακτική. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Σύμφωνα με έρευνες, το βίντεο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας ιδιαίτερα ισχυρός τρόπος μετάδοσης πληροφοριών.

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Γι’ αυτό οι επιχειρήσεις τείνουν να ψάχνουν ολοένα και περισσοτερο για κάποια νέα εταιρία παραγωγής βίντεο μαγειρικής. Κατά συνέπεια ο απώτερος στόχος είναι η αύξηση των πωλήσεων και των εσόδών τους ανάλογα. Για τον λόγο αυτό υπάρχει εμφανής ανάπτυξη νέων θέσεων στον κλάδο εταιρία παραγωγής βίντεο μαγειρικής.

Υπάρχουν διάφορες επιχειρήσεις ή ελεύθεροι επαγγελματίες που η ασχολία τους είναι το φαγητό. Παράγετε τρόφιμα ή ποτά; Έχετε εστιατόριο; Είστε σεφ; Ή παράγετε πρώτες ύλες τροφίμων; Όποιος κι αν είναι ο ρόλος σας, τότε έχετε πολλούς λόγους να κάνετε αναζήτηση για εταιρία παραγωγής βίντεο μαγειρικής, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσετε το όφελος που προσφέρει το βίντεο μαγειρικής.

5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ!

Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν βίντεο στο διαδίκτυο! Για την ακρίβεια, περισσότερο από ποτέ! Αυτή είναι η ιδανική προϋπόθεση για να είναι αποτελεσματικό ένα βίντεο. Δεδομένου ότι το κοινό σας αυξάνεται, το βίντεο που περιγράφει ή προωθεί το προϊόν/την υπηρεσία σας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο.  Δηλαδή περισσότεροι άνθρωποι για παρακολούθηση, περισσότερες ευκαιρίες για πωλήσεις!

Δεύτερον, τα smartphone είναι πολύ βολικά για τους ανθρώπους να παρακολουθούν βίντεο από οπουδήποτε! Κυριολεκτικά! Ακόμη και 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Τι σημαίνει? Συνεχής επαφή με πελάτες φυσικά! Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες παραμένουν πιο αφοσιωμένοι και συνεπείς με το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Επίσης, ένας κατάλληλος συνδυασμός εικόνας και ήχου μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος προσέγγισης του πελάτη. Περισσότερο από κάθε άλλο μέσο. Δεν απαιτεί καμία προσπάθεια για το κοινό, όπως για παράδειγμα το διάβασμα. Δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις που να περιορίζουν το κοινό σας. Δεν έχει σημασία η ηλικία, το γνωστικό επίπεδο ή η καταγωγή του θεατή καθώς η αλληλουχία των εικόνων και των ήχων μεταφέρει το μήνυμά σας άμεσα και απλά σε οποιονδήποτε.

Επιπλέον, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη αφήγηση της ιστορίας σας. Απλό, σύντομο ή πιο συνοπτικό, μπορεί να δώσει τις πληροφορίες σε βάθος ανάλογα με την περίσταση. Δηλαδή ανάλογα με τις ανάγκες, το βίντεο διαμορφώνεται και προσαρμόζεται. Ένα μεγαλύτερο βίντεο μπορεί να είναι αρκετά επεξηγηματικό, αλλά ένα πιο μικρό μπορεί να είναι κατάλληλο για να τραβήξει το ενδιαφέρον και να ανάψει τη σπίθα της λαχτάρας στους θεατές!

Εκτός των άλλων, ένα καλοφτιαγμένο βίντεο μπορεί να κάνει το προϊόν σας να δείχνει ζωντανό μπροστά στα μάτια των θεατών. Κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει. Μπορείτε σχεδόν να το γευτείτε! Μόνο η ίδια η ζωή μπορεί να είναι πιο ρεαλιστική από ένα βίντεο!

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ;

Οποιαδήποτε εταιρεία ή ελεύθερος επαγγελματίας που ενεργεί στην αγορά τροφίμων.

Πιο Συγκεκριμένα.
Είστε σεφ; Προωθήστε τη δουλειά σας μαγειρεύοντας μια συνταγή μπροστά στην κάμερα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς, να αυξήσετε τις πωλήσεις του βιβλίου σας ή να προωθήσετε τα προϊόντα της συνεργαζόμενης εταιρείας σας.

Έχετε εστιατόριο; Μοιραστείτε με τον κόσμο μια συνταγή που γνωρίζετε ότι είναι νόστιμη και αγαπάτε περισσότερο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Μέσα από αυτό έχετε την ευκαιρία να δείξετε τη θέση σας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας, και να παρουσιάσετε τις αξίες σας. Όταν το κοινό αποκτά οικειότητα και συμπάθεια, είναι πιο πιθανό να σε εμπιστευτεί. Έτσι θα επιλέξουν το μέρος για να φάνε το γεύμα τους.

Για τις εταιρείες που παράγουν πρώτες ύλες, τρόφιμα και ποτά, η παραγωγή βίντεο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε σε ένα κυρίαρχο προϊόν που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη δραστηριότητά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά βίντεο για κάθε ένα από τα προϊόντα σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε το προϊόν σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Μια καλή ιδέα είναι να ενσωματώσετε το βίντεο στη φιλανθρωπική σας καμπάνια. Ομοίως και στην καμπάνια σας μέσω της οποίας βοηθάτε στην επίλυση ενός ευρύτερου παγκόσμιου προβλήματος, π.χ. υποσιτισμός, μόλυνση του περιβάλλοντος κ.λπ.

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώστε μας για το προϊό ή την υπηρεσία σας και μια αντίστοιχη συνταγή. Θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία να επιλέξουμε το σωστό σκηνικό, εσωτερικό και εξωτερικό. Να δημιουργήσει την πλοκή και να φτάσει στον στόχο. Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα πιο hi-tech μέσα που δίνουν εγγύηση σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μην μένετε άλυτοι. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email μας και ενημερώστε μας για τις φιλοδοξίες σας. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε πολύ περισσότερο!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ;

Εμείς σαν εταιρία παραγωγής βίντεο μαγειρικής, επιλέγουμε τη σωστή τοποθέτηση του προϊόντος στο βίντεο, καταφέρνουμε να προωθήσουμε το brand σας και να το κάνουμε αναγνωρίσιμο από τους πελάτες. Ταυτόχρονα, προσθέτουμε την κατάλληλη μουσική και δημιουργούμε ένα πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα!

Κανένα λογικό επιχείρημα δεν είναι πιο ισχυρό από την καθαρή επιθυμία. Τα βίντεό μας όχι μόνο φέρνουν αναμνήσεις κάνοντας τα ζωντανά αλλά κάνουν τους θεατές να γευτούν σχεδόν αυτό που βλέπουν!  Αν θέλετε ένα αντιπροσωπευτικό κομμάτι της δουλειάς μας, πάρετε μια γεύση εδώ.

Ακόμη, μια άλλη προσέγγιση είναι η παραγωγή μιας σειράς βίντεο μαγειρικής, σχετικά με τα προϊόντα μιας επιχείρησης τροφίμων. Η συμπερίληψη των βίντεο στη διαφημιστική καμπάνια θα προσθέσει μεγάλη αξία καθώς και κύρος σε αυτήν!

Συμπληρωματικά, μπορούμε να βοηθήσουμε ένα νέο προϊόν να κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά. Ένα βίντεο προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε αυτό θα δώσει τις πληροφορίες που χρειάζονται οι πελάτες. Πιο συγκεκριμενα. Γιατί τους είναι χρήσιμο το προϊόν; Ποια ανάγκη καλύπτει; Πώς μπορεί η χρήση του να αλλάξει τη ζωή τους; Παρουσιάστε το στο κοινό και αφήστε το βίντεο να παίξει ξανά και ξανά. Έτσι δημιουργει εξοικείωση με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Το βίντεο θα υπάρχει για να δώσει απαντήσεις. Άρα κάθε άποψη λοιπόν θα δίνει την ευκαιρία στον πελάτη να παρατηρήσει όλο και περισσότερα βασικά σημεία.

Επομένως, με βάση όλα τα παραπάνω, είναι σαφές ότι η παραγωγή βίντεο μαγειρικής προσφέρει μεγάλα οφέλη στην επιχείρησή σας

Η επένδυση σε αυτό θα αποφέρει αυξημένα έσοδα. Πως?

Ξεκινήστε με την αρχική σελίδα του ιστότοπού σας. Στη συνέχεια προσθέστε ένα απόσπασμα του βίντεό σας για να κατευθύνετε τον επισκέπτη στο επιθυμητό προϊόν ή υπηρεσία. Περισσότερες προβολές, περισσότερες ευκαιρίες πώλησης.

Ύστερα, μοιραστείτε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε διαγωνισμούς. Λίγα δευτερόλεπτα θέασης είναι αρκετά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Προσθέστε το στο ενημερωτικό δελτίο σας. Μην περιμένετε να αναζητήσει ο επισκέπτης το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Απευθυνθείτε σε αυτόν με ένα εντυπωσιακό email χρησιμοποιώντας πρωτότυπα βίντεο με φαγητό.

Τέλος η τεχνολογία τροφίμων και βίντεο μπορούν σε συνδυασμό να έχουν μεγάλο αντίκτυπο! Και οι δύο είναι ακαταμάχητοι. Φανταστείτε τι μπορεί να πετύχει ο συνδυασμός τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και ζητήστε την προσφορά σας τώρα!

Επίσης ακολουθήστε μας στο Instagram. Περισσότερα σχετικά βίντεο σας περιμένουν!