Διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων για την Memory Travel στην Σαντορίνη

Έχετε επιχείρηση και δεν γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα επικοινωνήσετε τα προϊόντα σας με τους πελάτες; Θέλετε να προβάλετε τις υπηρεσίες σας με απλό και αποτελεσματικό τρόπο; Εάν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις ήταν θετική, τότε συνεχίστε να διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο, και μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε μέσω ενός διαφημιστικού σποτ.

Η Memory Travel είναι μια εταιρεία παροχής πολυτελών ταξιδιωτικών υπηρεσιών με έδρα την Σαντορίνη. Η επιτυχία της συγκεκριμένης εταιρείας βασίζεται σαφώς στην υψηλή ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες της, στον επαγγελματισμό που την διακατέχει, αλλά και στην πολύ εύστοχη προβολή της τόσο στα social media, όσο και στα κανάλια διανομής της.

 

διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτωνΓια τον λόγο αυτό, έχουμε την μεγάλη χαρά αλλά και τιμή, να συνεργαζόμαστε ξανά , και να δημιουργούμε ένα μοναδικό διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων, με σκοπό την προβολή του ενισχυμένου στόλου του ομίλου.

 

3 λόγοι για να επενδύσετε σε ένα διαφημιστικό σποτ

1. Μεταφέρετε άμεσα το μήνυμα της επιχείρησής σας. Μέσω ενός διαφημιστικού σποτ, έχετε την δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μαζικά στους καταναλωτές σας με ευκολία και ταχύτητα. Μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα έχετε μεταφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουν οι πελάτες σας, ώστε να επιλέξουν την επιχείρησή σας.

2. Ενισχύετε την αναγνωσιμότητα του brand σας. Ως γνωστόν, τα διαφημιστικά σποτ βίντεο μπορούν να προβληθούν σχεδόν… παντού! Από τηλεοράσεις, υπολογιστές, smartphone, και γενικά όπου υπάρχει οθόνη! Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μαθαίνουν για εσάς, και έχουν μια συνεχόμενη επαφή με το brand σας, αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα στο site σας και τελικά αυξάνοντας τις πωλήσεις σας.

3. Προβάλετε την επιχείρησή σας στην 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο: To YouTube. Τα διαφημιστικά σποτ βίντεο μπορούν να προβληθούν σε όλα τα social media και ιδιαίτερα στο YouTube. Τα οφέλη είναι πολλά, αφού μετά την Google, το YouTube αποτελεί την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης. Δεν θέλετε να λείπετε από αυτή σωστά;

διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων

Διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων από την Instafilms

Η Instafilms είναι μια ελληνική εταιρεία παραγωγής βίντεο, η οποία στοχεύει στην αποτελεσματική προβολή των εταιρειών όπου συνεργάζεται. Οι δραστηριότητές της αφορούν ποικίλες κατηγορίες βίντεο όπως βίντεο εκδηλώσεων, μόδας, συνταγών, διαφημιστικά & εταιρικά βίντεο και πολλά άλλα!

Το διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων που δημιουργήσαμε για την Memory Travel, αποτελεί την δεύτερη συνεργασία μας με την συγκεκριμένη επιχείρηση, ύστερα από την εξαιρετική επιτυχία της προηγούμενης.

Η Memory Travel αυξάνοντας τον στόλο της, θέλει να τον προβάλει αποτελεσματικά με ένα διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων, το οποίο θα αναδεικνύει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων που παρέχει.

Στην Instafilms, εκτός από το κεντρικό διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων, παρέχουμε και άλλες λύσεις προβολής για την επιχείρησή σας, όπως τα Instafeed και τα βίντεο προβολής σε μόνιτορ επιχειρήσεων (π.χ. ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων) ή εσωτερικά των ίδιων των αυτοκινήτων.

Τι είναι τα Instafeed;

 

Τα Instafeed, είναι μια καινοτομία της Instafilms, και αποτελούν μικρά βίντεο reels, υψηλών προδιαγραφών. Φυσικά, μπορούν να κοινοποιηθούν σε όλες τις πλατφόρμες των social media (Facebook, Instagram, YouTube, Tik Tok κ.α.). Χαρίστε στους πελάτες σας μοναδικά stories και βίντεο. Διαμορφώστε αποτελεσματικά την εταιρική σας ταυτότητα μέσω της ολοκληρωμένης παρουσίας σας στα κοινωνικά δίκτυα, και αυξήστε την εμπιστοσύνη του κοινού σας, προσφέροντάς του επαγγελματικό περιεχόμενο.

Η Memory Travel προωθεί τα προϊόντα και της υπηρεσίες της μέσω των Instafeed στα social media, τα οποία βρίσκονται και στο peak τους, αφού χρησιμοποιούνται καθημερινά από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Βίντεο συνεχόμενης προβολής σε monitor

Τα βίντεο συνεχόμενης προβολής σε monitor αποτελούν μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο, τα οποία έρχονται να προσφέρουν συνεχή προβολή του διαφημιστικού σας σποτ τόσο στους εσωτερικούς χώρους της επιχείρησής σας όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, η Memory Travel χρησιμοποιεί τα βίντεο συνεχόμενης προβολής στα monitor των γραφείων της, στην ρεσεψιόν της, αλλά και για να προσελκύσει νέους συνεργάτες χρησιμοποιώντας τεχνικές εσωτερικού μάρκετινγκ σε ταξιδιωτικά πρακτορεία, μεγάλα ξενοδοχεία κ.α. Επίσης διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων μπορεί να προβληθεί σε οθόνες αεροδρομίων, σταθμών τρένων και σε οθόνες επιβατηγών πλοίων.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες βίντεο από την Instafims

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε και εσείς ένα διαφημιστικό βίντεο σαν το διαφημιστικό σποτ αυτοκινήτων της Memory Travel, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Εμείς από μεριά μας θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε βίντεο υψηλών προδιαγραφών, και ολοκληρωμένες υπηρεσίες βίντεο για την αποτελεσματική προβολή του brand σας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα δείγματα της δουλειάς μας εδώ, και να μας ακολουθήσετε σε FacebookInstagramYouTube ώστε να είστε πάντα up-dated!