Διαφημιστικό βίντεο για το YouTube

Με την άνοδο των social media η διαφήμιση βίντεο κρίνεται επιτακτική ανάγκη για όλες τις επιχειρήσεις. Έτσι μια επιχείρηση που θέλει να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να επενδύσει σε διαφημιστικό βίντεο για το YouTube.

Το YouTube πλέον, αποτελεί την 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, με πάνω από 2 δισεκατομμύρια χρήστες σε μηνιαία βάση! Αυτό είναι ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό του πλανήτη που χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Δημιουργώντας λοιπόν ένα διαφημιστικό βίντεο για το YouTube, προβάλετε την επιχείρησή σας σε εκατομμύρια χρήστες, αυξάνοντας έτσι τους δυνητικούς σας πελάτες.

Και αν ακόμη δεν έχετε πειστεί για το πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε διαφημιστικό βίντεο για το YouTube, αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως μόλις το 9% των μικρών επιχειρήσεων κατέχει λογαριασμό στο YouTube. Άρα, αδράξτε την ευκαιρία αυτή, και αποκτήστε το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα!

διαφημιστικό βίντεο για το YouTube

3+1 είδη βίντεο για το κανάλι της επιχείρησής σας στο YouTube

Αποφασίσατε πως θέλετε να ξεκινήσετε να δραστηριοποιήστε στην πλατφόρμα αυτή και δεν ξέρετε τι βίντεο πρέπει να ανεβάσετε; Η ομάδα της Instafilms είναι εδώ για εσάς, και σας προτείνει 3+1 είδη βίντεο που κάθε επιχείρηση πρέπει να ποστάρει στο YouTube κανάλι της.

1. Βίντεο προϊόντος και υπηρεσιών

Παραθέστε στο κοινό σας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους προσφέρετε. Ένα διαφημιστικό βίντεο για το YouTube πρέπει να δείχνει με σαφήνεια και αμεσότητα όλα τα οφέλη που πρόκειται να απολαύσει ο καταναλωτής από εσάς. Δείξτε λοιπόν μια ολοκληρωμένη εικόνα της μορφής που θα έχει το τελικό προϊόν σας.

Pro Tip! Χρησιμοποιήστε όλα τα στοιχεία τα οποία συντελούν την εταιρική σας ταυτότητα (όπως logo, χρώματα, γραμματοσειρά, σλόγκαν κ.α.)

2. How to βίντεο

Τα How to βίντεο, είναι βίντεο τα οποία εξηγούν στο κοινό τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Τα συγκεκριμένα βίντεο αποτελούν ένα πολύ ισχυρό εργαλείο ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς προσδίδουν αναγνωρισημότητά αλλά και κύρος στην επιχείρησή σας, μιας και δίνετε την εντύπωση της καλής εξυπηρέτησης πελατών.

 

3. Frequently Asked Questions βίντεο

Τα συγκεκριμένα βίντεο, αφορούν επεξηγηματικά βίντεο με τις πιο συχνές ερωτήσεις των καταναλωτών. Συλλέξτε λοιπόν τις ερωτήσεις αυτές, και δημιουργήστε ένα απλό, αλλά κυρίως άμεσο βίντεο, το οποίο θα δίνει όλες τις απαραίτητες απαντήσεις. Κατά αυτόν τον τρόπο, έρχεστε “κοντά” με το κοινό σας, και κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους.

4. “Γνωρίστε μας καλύτερα” βίντεο

Η τεχνική αυτή, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους μάρκετινγκ για την διακράτηση των ήδη υπάρχοντων καταναλωτών σας. Δημιουργήστε λοιπόν ένα βίντεο στο οποίο θα παρουσιάζετε την ομάδα σας στο ευρύ κοινό, κερδίζοντας αμέσως την εμπιστοσύνη τους, αφού καταργούνται οι “σφιχτοί ρόλοι” μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Διαφημιστικό βίντεο για το YouTube: Η πιο επικερδής επένδυση για την επιχείρησή σας

Αφού έχουμε αναλύσει επαρκώς όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένα διαφημιστικό βίντεο για το YouTube στην επιχείρησή σας, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στον επαγγελματισμό που θα πρέπει να έχουν αυτά τα βίντεο.

Ένας επαγγελματίας βιντεογράφος έχει την δυνατότητα να αναδείξει με μοναδικό τρόπο όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας. Είναι σημαντικό επομένως να υπάρχει μια αρκετά προσεγμένη εικόνα της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Μια πρόχειρη εικόνα μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, οπότε δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό!

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες βίντεο από την Instafilms

Στην Instafilms παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προβολής της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Δημιουργούμε μοναδικά βίντεο, από διαφημιστικά σποτ, εταιρικά βίντεο, μέχρι βίντεο εκδηλώσεων, μόδας, συνταγών και πολλά άλλα. Για να μάθετε περισσότερα για τις δουλειές μας, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Όλα τα βίντεο που δημιουργούμε είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, γι’ αυτό και αφιερώνουμε αρκετό χρόνο ώστε να κατανοήσουμε εις βάθος την φιλοσοφία και το όραμα που ακολουθείτε.

Γι’ αυτό μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ, και να μας ακολουθήσετε σε FacebookInstagram και YouΤube για περισσότερο υλικό!