Όταν η Marianna Gillespie συνάντησε την EDOX!

Τι μπορεί να κάνει ένα brand επιτυχημένο; Υποθέτω ότι ο μυστικός συνδυασμός δεν είναι πια τόσο μυστικός. Η σκληρή δουλειά με αφοσίωση, υπομονή, προσοχή στη λεπτομέρεια, σωστός προγραμματισμός και πειθαρχία είναι τα στοιχεία της επιτυχίας. Είναι όμως αυτά αρκετά ώστε μια μάρκα να κάνει τη διαφορά; Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουμε μπορούν να μας κάνουν να ξεχωρίσουμε. Να φτάνουμε στα όριά μας και να προχωράμε πέρα ​​από αυτά. Και το πάθος οδηγεί στην εξειδίκευση. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με την Edox, τον κορυφαίο κατασκευαστή ρολογιών, και τη Marianna Gillespie, την παγκόσμια πρωταθλήτρια ελεύθερης κατάδυσης με αμέτρητα επιτεύγματα. Συνεργαστήκαμε γι’ αυτό το Διαφημιστικό βίντεο για την Edox στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα καταπληκτικό προωθητικό βίντεο για τα ψηφιακά τους κανάλια. Η εμπειρία, ο άψογος επαγγελματισμός και η καλή διάθεση ήταν η εγγύηση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Λίγα λόγια για την πρωταγωνίστρια

 

Πριν προχωρήσω περαιτέρω, θέλω να αναφέρω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την πρωταγωνίστρια αυτού του βίντεο, Marianna Gillespie και Edox. Δύο συνεργάτες που όχι τυχαία βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους. Καθένας από αυτούς έχει μια μοναδική ιστορία, αλλά μοιράζονται το ίδιο πάθος για αυτό που κάνουν. Και αυτό δεν είναι το μόνο κοινό στοιχείο. Και οι δύο έχουν σπάσει παγκόσμια ρεκόρ στο δρόμο τους!

Η Marianna Gillespie είναι μισή Ρωσίδα, μισή Γαλλίδα και είναι τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, είναι επίσης νικήτρια του διαγωνισμού Vertical Blue.

Είναι μια γυναίκα που ερωτεύτηκε την ελεύθερη κατάδυση, όταν τυχαία ήρθε σε επαφή με το άθλημα τα τελευταία χρόνια των σπουδών της. Οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες για να φανεί το ταλέντο της. Ένα ταλέντο που οδήγησε τις προσπάθειές της σε μοναδικά επιτεύγματα. Απέδειξε μέσα από το επιτυχημένο ταξίδι της ότι δεν μπορείς να αποφύγεις να λάμψεις όταν κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς! Επισκεφτείτε το site της και ανακαλύψτε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για την καριέρα της στον αθλητισμό και όχι μόνο.

Αυτό που αξίζει να αναφέρω από τη δική μου εμπειρία με τη Μαριάννα είναι η άψογη συμπεριφορά της και η πειθαρχία της ως συνεργάτης και επαγγελματίας. Το κλίμα συνεργασίας ήταν ευχάριστο και φιλικό. Ως αποτέλεσμα, είχαμε εξαιρετική επικοινωνία. Ήταν ο τρόπος της που έκανε τη διαδικασία τόσο ομαλή και αβίαστη! Καταλάβαινε πλήρως τις απαιτήσεις του γυρίσματος και γι’ αυτό το έκανε ό,τι της ζητήθηκε με φυσικότητα και επαγγελματισμό. Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου! Ήταν μια απολαυστική συνεργασία!

Στην ελεύθερη κατάδυση, η ακρίβεια στη μέτρηση του χρόνου είναι καθοριστική.

Το κάθε δευτερόλεπτο μετράει στην κάθε ανάσα! Και η Edox το ξέρει αυτό καλύτερα από τον καθένα, είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό κατασκευαστή ρολογιών. Είναι ένας συνεργάτης που ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των αθλητών. Είναι μια ελβετική εταιρεία που για περισσότερα από 130 χρόνια ασχολείται με την κατασκευή αξιόπιστων ρολογιών για ειδικές συνθήκες και απαιτήσεις. Κατάφεραν να συνδέσουν τη δημιουργία ενός χειροποίητου ρολογιού με την ποιότητα και την καινοτομία της επωνυμίας τους. Προσέχουν τη λεπτομέρεια και την απόλυτη ακρίβεια.

Κάθε ρολόι είναι ένα χειροποίητο αριστούργημα φτιαγμένο για απόδοση από έμπειρους ωρολογοποιούς. Τα σχέδιά τους είναι μοναδικά και αναγνωρίσιμα με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Η Edox υλοποίησε καινοτόμες ιδέες δημιουργώντας ρολόγια με μεγάλη αντοχή στο νερό και καινοτόμες προδιαγραφές για μοναδικές αθλητικές επιδόσεις μέσα και έξω από το νερό. Είναι μια εταιρεία υψηλής ποιότητας σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας. Από το σχεδιασμό έως τη συναρμολόγηση και την επεξεργασία και μετά στην πώληση.

 

Δεν είναι τυχαίο που τα ρολόγια Edox έχουν επιλεγεί ως το επίσημο χρονόμετρο διαφόρων αγώνων σε όλο τον κόσμο. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπό τους και μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τα προϊόντα τους.

Αυτό το Διαφημιστικό βίντεο για την Edox είναι ένα μοναδικό ταξίδι

 

Η διαδικασία παραγωγής διαφημιστικών βίντεο ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα βήματα (εδώ μπορείτε να βρείτε το σχετικό άρθρο μας, αλλά κάθε παραγωγή έχει ξεχωριστές απαιτήσεις. Είναι τόσο ξεχωριστό όσο κάθε πελάτης και προϊόν.

Η Edox μας παρείχε οδηγίες και απαιτήσεις σχετικά με το βίντεο και εμείς ως εταιρεία παραγωγής παρέχαμε ένα σύνολο επιλογών στον πελάτη. Τους παρουσιάσαμε ιδανικές τοποθεσίες από όμορφα μέρη της Ελλάδας με εξωτική ομορφιά. Με βάση την εμπειρία μας, εντοπίζουμε και επιλέγουμε μέρη που αναδεικνύουν το περιεχόμενο κάθε βίντεο. Αυτό ακριβώς κάναμε και σε αυτήν την περίπτωση.

Στις τοποθεσίες πρότασης, συμπεριλάβαμε επίσης μέρη που απαιτούν ειδική άδεια για τη λήψη λήψεων, όπως αρχαιολογικούς χώρους και άλλα μέρη. Τα έξοδα αδειοδότησης που παρέχουμε στον πελάτη από την αρχή τον βοηθούν να πάρει μια απόφαση έχοντας σίγουρα δεδομένα.

Σε αυτό το διαφημιστικό βίντεο για την Edox

χρησιμοποιήσαμε εξοπλισμό κινηματογράφου για να εξασφαλίσουμε το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία προ-παραγωγής είναι πολύ σημαντική για την τελική έκδοση του βίντεο. Γι’ αυτό κάναμε δοκιμαστικά πλάνα λίγες μέρες πριν την ημέρα των γυρισμάτων, για να βρούμε τη σωστή εικόνα. Αυτή που θα παρουσιάσει καλύτερα αισθητικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επισκεφτήκαμε επίσης όλες τις τοποθεσίες πριν την λήψη για να οργανώσουμε αναλυτικά τα εναλλακτικά σενάρια. Είναι σημαντική η προκαταρκτική εργασία, ειδικά σε αυτή την περίπτωση που οι συνθήκες καθορίζονται από καιρικά φαινόμενα.

Η συνεχής επικοινωνία με την Edox όχι μόνο έκανε τη διαδικασία ομαλή αλλά ήταν και απαραίτητη προκειμένου να έχουμε συμφωνία μεταξύ του προσφερόμενου και του αναμενόμενου αποτελέσματος. Σε αυτό συνέβαλε και η δημιουργία του story board με μουσική και πραγματικές εικόνες. Η Edox ως πελάτης είχε μια σαφή εικόνα του τι περίμεναν να δουν στο βίντεο και τι θα δημιουργούσαμε. Με αυτό τον τρόπο είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει και να μας κάνουν τις προτάσεις τους. Είναι σημαντικό να μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον πελάτη.

Αφού φτιάξαμε το σχέδιό μας και συνάψαμε συμφωνία με τον πελάτη, προχωρήσαμε στα γυρίσματα. Μας πήρε δύο μέρες για να το ολοκληρώσουμε. Έχοντας κάνει τη σωστή προετοιμασία, τα γυρίσματα εκτελέστηκαν ομαλά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Την τρίτη μέρα, ασχοληθήκαμε με ένα μέρος της μεταπαραγωγής, το voice-over. Εδώ η συμβολή της Μαριάννας ήταν καθοριστική, καθώς για τη διαδικασία αυτή χρησιμοποιήθηκαν τα δικά της λόγια.

Όσον αφορά τη μουσική, είναι υλικό που έχει νόμιμα πνευματικά δικαιώματα για παγκόσμια προβολή.

 

Μέσα από την όλη διαδικασία, καταφέραμε να διατηρήσουμε τα πρότυπα υψηλά. Ακούμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη. Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τo καλύτερo δυνατό αποτελέσμα.

Αυτή η μορφή βίντεο είναι κατάλληλη για χρήση στον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο σκοπός και η χρήση ενός βίντεο είναι σημαντικό να καθοριστούν από την αρχή. Έτσι ορίζουμε τις προδιαγραφές ανάλογα.

4 λόγοι για τους οποίους το διαφημιστικό βίντεο μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

 

Με αφορμή αυτό το Διαφημιστικό βίντεο για την Edox στην Ελλάδα, θα αναφέρω τέσσερις λόγους για τους οποίους ένα βίντεο μπορεί να βοηθήσει και την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί! Εδώ είναι εν συντομία.

  1. Η επιχειρηματική δραστηριότητα ή το είδος του προϊόντος σας δεν έχει σχέση με την αποτελεσματικότητα του βίντεο. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η υπηρεσία ή το προϊόν σας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Δημιουργήστε ένα καλοφτιαγμένο διαφημιστικό βίντεο και χρησιμοποιήστε το μέσω των ψηφιακών καναλιών σας ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησής σας.
  2. Ένα διαφημιστικό βίντεο είναι ένα προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους και με ευρεία προσέγγιση. Όλοι όσοι διαθέτουν smartphone ή υπολογιστή μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεό σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Απλώς δημιουργήστε ελκυστικό περιεχόμενο που αιχμαλωτίζει την προσοχή του κοινού σας.
  3. Θέλετε να ενισχύσετε την αξιοπιστία της επωνυμίας σας; Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας; Αυτός είναι ο τρόπος! Ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο διαφημιστικό βίντεο θα σας βοηθήσει να το πετύχετε.
  4. Παρουσιάστε την υπηρεσία και το προϊόν σας με σαφήνεια χρησιμοποιώντας το διαφημιστικό βίντεο. Σκεφτείτε τις φορές που έχετε βρεθεί σε σύγχυση με ένα προϊόν ή ακόμα και με τη δραστηριότητα μιας εταιρείας. Δημιουργήστε την εντύπωση που θέλετε να έχει το κοινό για εσάς!

Με λίγα λόγια, προσεγγίστε τους υποψήφιους πελάτες σας εύκολα, με μια ευχάριστη προσέγγιση και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Έχετε ακόμα δεύτερες σκέψεις; Ρίξτε μια ματιά στις έρευνες

 

  • Οι χρήστες ξοδεύουν σχεδόν 90% περισσότερο χρόνο περιήγησης σε ιστότοπους που περιλαμβάνουν βίντεο στο περιεχόμενό τους. (Εβδομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης)
    Πάνω από το 50% των καταναλωτών θα προτιμούσαν να δουν περισσότερα βίντεο από την επωνυμία που προτιμούν και υποστηρίζουν. (HubSpot, 2018)Ένας θεατής μπορεί να διατηρήσει πάνω από το 90% ενός μηνύματος που παρακολουθεί σε περιεχόμενο βίντεο, ενώ το ποσοστό είναι πολύ χαμηλότερο όταν διαβάζει ένα κείμενο. Μπορεί να διατηρήσει μόνο το 10% αυτού. (Insivia)Πάνω από το 80% του κοινού παραδέχτηκε ότι πείστηκε να προχωρήσει σε μια αγορά αφού παρακολουθούσε το βίντεο μιας επωνυμίας. (Optinmonster)

Κάντε το βήμα σας για να δημιουργήσετε το εμπορικό σας βίντεο

 

Είμαστε η Instafilms και είμαστε ειδικοί στην δημιουργία διαφημιστικών βίντεο στην Ελλάδα. Δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια με στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Είμαστε ευέλικτοι και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια προσφορά. Ενημερώστε μας για τους στόχους σας και θα επιστρέψουμε με μια προσφορά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας!

Για περισσότερα βίντεο και δείγματα της δουλειάς μας, ακολουθήστε μας στο Instagram.