Η Instafilms είναι εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών βίντεο και δημιουργεί διαφημιστικά spot για ασφαλιστικές εταιρείες!

Αυτό είναι το πιλοτικό βίντεο της Instafilms που σχετίζεται με την εξειδικευμένη αγορά των ασφαλειών. Η εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών βίντεο μας ετοίμασε αυτό το πιλοτικό διαφημιστικό spot με στόχο να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο ένα βίντεο μπορεί να προβάλει την αποστολή και τις βασικές αξίες μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος παρουσίασης της επωνυμίας σας, ενώ αυξάνει την ευαισθητοποίησή και την αφοσίωση των πελατών.

 

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σε αυτό το διαφημιστικό βίντεο, παρουσιάζουμε ανθρώπινες στιγμές, και το αίσθημα της ασφάλειας και της φροντίδας, ως αποτέλεσμα μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Ανεξάρτητα από το φάσμα των υπηρεσιών, αυτή η αγορά πρέπει να στοχεύει στην παροχή ασφάλειας και υποστήριξης στις δύσκολες στιγμές των ανθρώπων. Είτε σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη είτε με την προστασία της ιδιοκτησίας. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς για το μέλλον της υγείας, της περιουσίας τους και των δημιουργιών τους. Ειδικά, στον σημερινό κόσμο που οι άνθρωποι ταξιδεύουν συνεχώς για ευχαρίστηση ή εργασία.

Η φροντίδα για τις ζωές των ανθρώπων είναι ο πρωταρχικός και σημαντικότερος στόχος του οράματος μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Από τη γέννηση μέχρι την τρίτη ηλικία. Η αξία της ζωής είναι θεμελιώδης και γι’ αυτό υπάρχουν πολλά ασφαλιστικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες και συνήθειες.

Η προστασία της ανθρώπινης ζωής καθιστώντας τον τοκετό μια ασφαλή διαδικασία είναι μια από τις βασικές υπηρεσίες. Και τότε η νοσηλεία είναι επίσης κρίσιμη και πρέπει να παρέχεται σε οποιονδήποτε χωρίς διακρίσεις. Είτε μιλάμε για νέους είτε για μεγαλύτερους. Άλλωστε, οι άνθρωποι κάθε ηλικίας αξίζουν και πρέπει να λάβουν ιατρική περίθαλψη. Αυτό μπορεί να προσφέρει μια ασφαλιστική αγορά μέσω ιατρικών προγραμμάτων. Με άλλα λόγια, κάθε άτομο θα πρέπει να νιώθει σίγουρος ότι υπάρχει ένας οργανισμός που του εξασφαλίζει τη θεραπεία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

 

Νιώθοντας ασφαλής!

Γιατί; Γιατί το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να απολαμβάνουμε τη ζωή μας και να νιώθουμε ευτυχισμένοι ανά πάσα στιγμή. Η παρουσία των αγαπημένων μας πρέπει να είναι αρκετή για να μας κάνει να νιώθουμε γεμάτοι χαρά. Και μπορούμε να το πετύχουμε αν δεν νιώθουμε άγχος και ανασφάλεια για το μέλλον και την ικανότητά μας να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος της ασφαλιστικής εταιρείας που εμπιστευόμαστε. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα μας προστατεύουν, θα μας φροντίζουν και θα μας αποζημιώνουν όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες.

 

Εμπιστευτείτε την σωστή εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών βίντεο

Έχοντας στο μυαλό μας όλα αυτά τα σημεία που προαναφέρθηκαν, επιλέξαμε προσεκτικά τις σκηνές και τη μουσική υπόκρουση. Στόχος μας είναι να δώσουμε στον θεατή την αίσθηση της ασφάλειας. Η αίσθηση ότι η ασφαλιστική του εταιρεία, αυτή που εμπιστεύεται, θα τον φροντίζει όποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν θα είναι μόνος και απελπισμένος όταν χρειάζεται βοήθεια. Επομένως, δεν παρουσιάζουμε άμεσα τις υπηρεσίες με οπτικοακουστικό τρόπο, αλλά προκαλούμε το αίσθημα ασφάλειας και αγάπης στον θεατή. Οι σκηνές ευχαρίστησης, χαράς και φροντίδας επικοινωνούν το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της ικανοποίησης. Στιγμές ανέμελες και με αίσθημα ασφάλειας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφημιστικό βίντεο με διάφορους τρόπους ανάλογα με τους στόχους μας. Μπορεί να είναι αναλυτικό, παρουσιάζοντας όλα τα προϊόντα μας. Ή μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στον σκοπό της εταιρείας. Εναλλακτικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε συνδυασμούς που υποστηρίζουν τη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας. Εξαρτάται από το μήνυμα που θέλει να στείλει η εταιρεία.

 

Πως μια εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών βίντεο μπορεί να βελτιώσει την ανάπτυξη μιας εταιρείας.

Ένα προσεγμένο βίντεο έχει εξαιρετικές δυνατότητες και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό στην ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Το βίντεο αυξάνει την ευαισθητοποίησή, βοηθώντας σας να παρουσιάσετε την εταιρεία σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Όταν στέλνετε μια προσφορά σε έναν υποψήφιο πελάτη, μπορείτε επίσης να του στείλετε το εταιρικό σας βίντεο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τον ενημερώσετε για τις αξίες σας και το όραμά σας, δημιουργώντας οικειότητα και εμπιστοσύνη. Έτσι μπορείτε να μετατρέψετε την προσφορά σας σε πώληση και να αυξήσετε τα έσοδα της εταιρείας σας.
Η παραγωγή διαφημιστικών βίντεο είναι ένα εργαλείο που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη και κάθε είδους επιχείρηση, νεοσύστατη ή εδραιωμένη. Κάντε μια δήλωση και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με προσιτό τρόπο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την επωνυμία σας ή ένα νέο προϊόν ή την υπηρεσία που μόλις κυκλοφόρησε.

Το βίντεο έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί ουσιαστικό μέρος του ψηφιακού μάρκετινγκ. Το είδος του μάρκετινγκ που κυριαρχεί ακόμη και στις πωλήσεις B2B. Ένα βίντεο ενισχύει και ολοκληρώνει την εταιρική σας ταυτότητα και προσθέτει πόντους στην κατάσταση της εταιρείας σας εάν το ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας.
Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ένα βίντεο είναι πολύ εύκολο να επικοινωνηθεί. Μπορείτε να το προβάλετε στην τηλεόραση, να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα ενημερωτικά δελτία σας και σε διαγωνισμούς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια οθόνη στη ρεσεψιόν των εγκαταστάσεων ή στον εκθεσιακό σας χώρο. Σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα των πελατών σας!

 

Instafilms: ο δημιουργικός σας συνεργάτης!

Ένα διαφημιστικό βίντεο είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στην ψηφιακή εποχή. Δημιουργώντας τον τύπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και χρησιμοποιώντας το με διάφορους τρόπους, τα αποτελέσματα θα είναι αξιοσημείωτα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια προσφορά. Θα χαρούμε επίσης να λάβουμε ερωτήσεις ή σχόλια.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα δείγματα της δουλειάς μας εδώ, και να μας ακολουθήσετε σε Facebook, Instagram, YouTube ώστε να είστε πάντα up-dated!