Τα 4 μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου, 2023

Τα καλύτερα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα

 

Τα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα αποτελούν αδιαμφισβήτητα έναν εξαιρετικό τρόπο προαγωγής της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα! Παίρνωντας μέρος σε τέτοια event αυξάνετε την εξωστρέφεια της επιχείρησής σας, και την αναγνωρισημότητά σας. Έρχεστε σε επαφή με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου ανταλλάσσοντας ιδέες, απόψεις και πολλά άλλα!

Η Ελλάδα είναι μια από τις ομορφότερες χώρες της Ευρώπης, και κάθε χρόνο αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό για corporate event. Είτε θέλετε να λάβετε μέρος σε κάποια έκθεση ώστε να αναδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τις επιχείρησής σας, είτε θέλετε να διοργανώσετε μια εκδήλωση εορτασμού κάποιου ορόσημου της εταιρείας σας, τότε σίγουρα το παρακάτω άρθρο θα σας λύσει τα χέρια, αφού περιέχει τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα.

Τα 4  μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα

Metropolitan Expo

 

Αν ψάχνετε χώρο για εκθέσεις, τότε σίγουρα είστε στο σωστό μέρος! Καθιερώνοντας νέα πρότυπα αριστείας όσον αφορά την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών, εγκαταστάσεων και χώρου για τους εκθέτες, το Metropolitan Expo είναι ένα εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο διεθνών προδιαγραφών. Είναι ένα νέο και σύγχρονο κέντρο που προσφέρει περίπου 50.000 τ.μ. και αποτελεί είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα στην ελλάδα.

Προσφέροντας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα, το Metropolitan Expo περιλαμβάνει 4 εκθεσιακούς χώρους για τη φιλοξενία εκδηλώσεων, σεμιναρίων και ιδιωτικών εκδηλώσεων και είναι γνωστό για την επιτυχία οποιασδήποτε επιστημονικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής εκδήλωσης και συγκέντρωσης.

Προσεχώς event:

-FOOD EXPO, 18-20 Μαρτίου 2023

– Athens Fashion Trade Show, 21-24 Σεπτεμβρίου 2023

-Souvenir Expo Greece, 11-15 Ιανουαρίου 2023

 

 M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο

 

Tο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο διαθέτει όλα τα σύγχρονα και υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στα διεθνή πρότυπα, καθιστώντας το έναν από τους πιο προτιμώμενους εκθεσιακούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Η M.E.C παρέχει περίπου 49.000 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων και χώρων στάθμευσης και εξακολουθεί να επεκτείνεται και να αναπτύσσεται περαιτέρω ώστε να ταιριάζει σε όλα τα κριτήρια μιας εγκατάστασης παγκόσμιας κλάσης.

Το εκθεσιακό κέντρο αποτελείται από 3 ξεχωριστές αίθουσες που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και καλύπτουν μια έκταση 19.700 τ.μ. Είναι πλήρως εξοπλισμένο, κλιματιζόμενο και αεριζόμενο και παρέχει σύγχρονη ηλεκτρική και τεχνική υποστήριξη, μέτρα πυρασφάλειας, επιπλωμένη αίθουσα υποδοχής επισκεπτών, μίνι μάρκετ, internet και wi-fi και αίθουσα εκδηλώσεων.

Προσεχώς event:

–SecurExpo, 15-18 Απριλίου 2023

-Beauty Forum Greece, 6-8 Μαΐου 2023

-Athens International Tourism & Culture Expo, 10-12 Νοεμβρίου 2023

-100 Percent Hotel Show, 18-20 Νοεμβρίου 2023

-Greek Jewelry & Art Show, 13-16 Ιανουαρίου

 

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

 

Το Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης της ΔΕΘ – HELEXPO εκτείνεται σε 180.000 m2 εκ των οποίων τα 62.000 m2 είναι στεγασμένοι εκθεσιακοί, συνεδριακοί και άλλοι χώροι. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στη διασταύρωση των πιο κεντρικών λεωφόρων και δρόμων της πόλης.

Η ΔΕΘ Φιλοξενεί περίπου 1500 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας μια τεράστια ποικιλία από ελληνικά και ξένα παραδοσιακά και σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες.

Προσεχώς event:

– International Hotel Equipment Exhibition, 10-12 Νοεμβρίου 2023

– Thessaloniki International Fair, 9-17 Σεπτεμβρίου 2023

– Agrotica, 20-23 Οκτωβρίου 2023

 

Μέγαρο Αττικής Εκθεσιακό Κέντρο

 

Το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρων Αθηνών (MAICC) είναι ένα από τα καλύτερα συνεδριακά κέντρα στην Ευρώπη που προσφέρει χώρο 143.000 m2 που αποτελείται από 18 χώρους συναντήσεων, εκτεταμένους εκθεσιακούς χώρους και σαρωτικά φουαγιέ.

Προσεχώς event:

International Congress of the Hellenic Society of Intraocular Implant & Refractive Surgery 2-4 Μαρτίου

Decentralized, 29-31 Μαρτίου 2023

Athenian Urology Days, 27-29 Μαΐου 2023

 

Instafilms- Εταιρεία παραγωγής βίντεο στην Ελλάδα

 

Η Instafilms, με τον κατάλληλο επαγγελματισμό και τεχνογνωσία που διαθέτει, μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό βίντεο της συμμετοχής σας στα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα! Έτσι, μέσω ενός τέτοιου είδους βίντεο, μπορείτε να ενισχύσεται την εταιρική σας ταυτότητα και να προβάλλετε ολοκληρωμένα την εταιρεία σας στο διαδίκτυο.

Εάν θέλετε και εσείς να λάβετε μέρος σε κάποιες από τις εκθέσεις που προσφέρουν τα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα και χρειάζεστε οπτικοακουστική κάλυψη, τότε σίγουρα πρέπει να απευθυνθείτε στην Instafilms!

Μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα από τις δουλειές μας εδώ. Επίσης μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook, Instagram και Youtube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.