Βίντεο συνεδρίων στην Ελλάδα

Κάθε χρόνο, διοργανώνονται πολλά σεμινάρια και συνέδρια ανά τον κόσμο, ανάλογα με το αντικείμενο της εκάστοτε επιχείρησης ή οργανισμού και τον σκοπό διεξαγωγής της εκδήλωσης.


Έτσι είναι εξαιρετικά σημαντικό, τέτοιες διοργανώσεις να καλύπτονται πλήρως από οπτικοακουστικό υλικό, δηλαδή από εταιρική παραγωγή βίντεο συνεδρίων στην Ελλάδα.

Εκδηλώσεις, σεμινάρια και συνέδρια: Εργαλεία εξωστρέφειας των επιχειρήσεων

Όπως είναι γνωστό, τα σεμινάρια, τα συνέδρια, και γενικά οι εκδηλώσεις που διοργανώνει μια επιχείρηση είναι εξαιρετικά σημαντικά όχι μόνο για την διαφήμιση και την προβολή της επιχείρησης, αλλά και για την γνωριμία και την εξοικείωση μεταξύ του προσωπικού. Μέσω τέτοιων event, μεταφέρεται ξεκάθαρα το brand,το μήνυμα και η φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Έτσι , με ένα βίντεο συνεδρίων, δημιουργούνται δίαυλοι επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, και αυξάνεται η αναγνωσιμότητά σας.

Στιγμές ορόσημα για τις επιχειρήσεις

Η διεξαγωγή σεμιναρίων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, μπορεί να χαρακτηριστούν και ως στιγμές ορόσημα για τις επιχειρήσεις. Για τον λόγο αυτό, κρίνεται αναγκαία η κάλυψη μιας τέτοιας εκδήλωσης με ένα υψηλών προδιαγραφών εταιρικό βίντεο. Με την δημιουργία ενός τέτοιου βίντεο, προβάλλεται άμεσα και αποτελεσματικά, όχι μόνο το περιεχόμενο και το θέμα της εκδήλωσης, αλλά και όλο το brand της επιχείρησης.

Σπουδαιότητα διεξαγωγής εταιρικών συνεδρίων

βίντεο συνεδρίωνΠολλές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο επιλέγουν την διεξαγωγή των εκδηλώσεών τους είτε για να γιορτάσουν κάποια επέτειο λειτουργίας τους, είτε απλά για να γνωριστεί το προσωπικό μεταξύ του και να χτίσουν καλύτερες σχέσεις. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξουν μια τοποθεσία η οποία να συνδυάζει την φιλοξενία και την ηρεμία.

Εκδηλώσεις με ελληνική νότα!

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για αυτές τις εκδηλώσεις, είναι συνήθως οι πρωτεύουσες των χωρών από όπου προέρχονται οι εργαζόμενοι. Έτσι, η Ελλάδα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την διεξαγωγή εκδηλώσεων και συνεδρίων, αφού η φιλοξενία και το εύκρατο μεσογειακό κλίμα, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό!

IAG Forum στην Ελλάδα

βίντεο συνεδρίωνΦέτος, για πρώτη φορά, η IAG επέλεξε την Ελλάδα για την διεξαγωγή του ετήσιου forum της. Η IAG, είναι μια παγκόσμια συμμαχία ανεξάρτητων εταιρειών παροχής βοήθειας που παρέχει παγκοσμίως ποικίλες υπηρεσίες στους πελάτες της. Κάθε χρόνο, στα πλαίσια ενδυνάμωσης της εξωστρέφειάς της, διοργανώνει forum σε μαγικούς προορισμούς, και φέτος προορισμός στόχος ήταν, φυσικά, η Αθήνα.

Εορτασμός 30 χρόνων παροχής υπηρεσιών ασφάλειας με ένα βίντεο συνεδρίων

Αφορμή για την επίσκεψη της IAG στην Αθήνα, αποτέλεσε η επέτειος 30 ετών της επιχείρησης στον χώρο των πάσης φύσης ασφαλιστικών υπηρεσιών. Οι επενδυτές, οι μέτοχοι, οι ανταποκριτές και οι εργαζόμενοι της IAG, ανυπομονούσαν για την κορυφαία αυτή συνάντηση.

Στόχος του συνεδρίου αυτού, ήταν αφενός η δικτύωση των υφιστάμενων , η βελτίωση των γνώσεων αναφορικά με τον ασφαλιστικό τομέα αλλά και ο διαμοιρασμός ιδεών, απόψεων και ανησυχιών.

 

Instafilms | Παραγωγή βίντεο συνεδρίων στην Ελλάδα

βίντεο συνεδρίωνΗ IAG, για να αποτυπώσει για πάντα τις όμορφες στιγμές που χάρισε η Αθήνα σε όλους τους παρευρισκόμενους, ανέθεσε στην Instafilms την κάλυψη του εταιρικού της βίντεο, μέσω ενός μοναδικού βίντεο συνεδρίων. Εμείς, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη, προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε βίντεο υψηλών προδιαγραφών. Αναδεικνύοντας έτσι την εκάστοτε επιχείρηση αλλά και την φιλοσοφία της.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας πείτε τις ιδέες σας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε υλικό, που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σας. Σεβόμενοι πάντα τις ιδιαιτερότητές σας αλλά και την μοναδικότητά σας.

Αύξηση αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω βίντεο συνεδρίων

Η αναγνωσιμότητα της κάθε επιχείρησης είναι εξαιρετικά σημαντική. Μέσω αυτής γίνεστε γνωστοί στους μελλοντικούς σας πελάτες, αλλά και ενισχύεται τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις με τους παλαιούς σας πελάτες.

Τα εταιρικά βίντεο λοιπόν,  αποτελούν αδιαμφισβήτητα έναν πετυχημένο και άμεσο τρόπο προβολής της επιχείρησής σας. Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά αποτυπώνονται οι στόχοι, οι ιδέες και η φιλοσοφία σας.

Με την Instafilms μπορείτε να δημιουργήσετε εταιρικά βίντεο. Είτε για διαφήμιση των προϊόντων σας, είτε για την προβολή των υπηρεσιών σας, είτε ακόμα για την κάλυψη κάποια εκδήλωσης όπως εκείνη της IAG.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την δουλειά μας εδώ.

Ακολουθήστε μας και στο Instagram και στο Facebook για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο.