Εταιρικό βίντεο

Αυτό είναι το εταιρικό βίντεο από την εκδήλωση της Delta Partners, μιας από τις κορυφαίες συμβουλευτικές και επενδυτικές εταιρείες με στελέχη από όλο τον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα προς τιμήν της 10ης επετείου. Εμείς η ομάδα της Instafilms ήμασταν εκεί σε όλες τις δραστηριότητές τους, από την άφιξή τους και τη διαμονή τους στο Astir Palace μέχρι το αποχαιρετιστήριο πάρτι στο “Island”. Είναι πολύ ευχάριστο να καταγράφεις στην κάμερα τις στιγμές της άφιξης μιας αποστολής, καθώς είναι εμφανής στα πρόσωπα των κύριων χαρακτήρων όχι μόνο ο ενθουσιασμός τους αλλά και η ανυπομονησία τους για τα επερχόμενα.

Η κύρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο. Αν και ήταν πολυκάμερη κάλυψη. Η παρουσία της ομάδας μας εκεί ήταν απολύτως διακριτική. Παρέχουμε πλήρη κάλυψη της εικόνας τόσο με επίγειες όσο και με αερολήψεις από drone.

Την επόμενη μέρα μας βρήκαν στις μαρίνες του Άλιμου και του Φλοίσβου. Οι κύριοι χαρακτήρες μας δοκιμάζουν τα νερά του Σαρωνικού κόλπου με μια βόλτα με ιστιοφόρα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευχαρίστηση να απολαύσουν εκτός από την ελληνική κουζίνα. Ορισμένες εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν με πυροτεχνήματα στον έναστρο ουρανό. Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και μάθετε περισσότερα.