Παραγωγή εταιρικών βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου, 2021

Παραγωγή εταιρικών βίντεο

Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας από τότε που η τεχνολογία και τα ψηφιακά μέσα κυριάρχησαν στον επιχειρηματικό κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παραγωγή εταιρικών βίντεο εμφανίστηκε ως ξεχωριστή κατηγορία βίντεο. Το ερώτημα είναι πώς βοηθάει τη στρατηγική μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Ποια είναι η προστιθέμενη αξία για το υπάρχον σχέδιο μάρκετινγκ; Γιατί πρέπει να επενδύσετε τα επιπλέον χρήματα; Λοιπόν, οι απαντήσεις σχετίζονται με τους τύπους στην παραγωγή εταιρικών βίντεο. Κάθε ένα από αυτά στοχεύει στην επίτευξη διαφορετικού αποτελέσματος. Δεν υποστηρίζουν μόνο τη στρατηγική μάρκετινγκ αλλά και την εσωτερική σας επικοινωνία, τις σχέσεις με τους επενδυτές κ.λπ. Εδώ είναι μερικές από τις ιδέες μας.

Μιλήστε για την εταιρεία σας στους υποψήφιους πελάτες σας! Είστε start-up ή καθιερωμένη εταιρεία; Μοιραστείτε τις προτεραιότητές σας και τις βασικές σας αξίες με κάθε επισκέπτη του ιστότοπού σας ή του προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την παραγωγή εταιρικών βίντεο αυξάνετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας στην επωνυμία σας.

Δημιουργήστε ένα βίντεο εταιρικού προφίλ ή ένα βίντεο με μερικούς από τους ικανοποιημένους πελάτες σας. Ενσωματώστε το στην αρχική σας σελίδα ή μοιραστείτε το με το newsletters σας. Προσθέστε το στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στην τηλεόραση. Εναλλακτικά, αφήστε τους υπαλλήλους σας να μιλήσουν για την επιχείρησή σας και τις βασικές σας αξίες. Φανταστείτε πώς θα αυξηθεί η εμπιστοσύνη των πελατών σας παρακολουθώντας τις συνεντεύξεις των ανθρώπων που εργάζονται για εσάς!

Κινηματογραφήστε την εταιρική σας εκδήλωση και μοιραστείτε την με τους ακόλουθούς σας στα social media σας. Θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσελκύσετε το ενδιαφέρον υποψήφιων νέων πελατών ή επενδυτών. Ενημερώστε τους για την παρουσίαση της νέα σας δημιουργίας ή για το ορόσημο που γιορτάζετε!

Μια πολύτιμη προσθήκη για τους πελάτες που δεν είναι πρόθυμοι να περάσουν το χρόνο τους διαβάζοντας…

Φέρτε τον πελάτη σας πιο κοντά στο προϊόν ή την υπηρεσία σας χρησιμοποιώντας ένα επεξηγηματικό βίντεο. Γιατί είναι χρήσιμο; Τι το κάνει διαφορετικό από τα ανταγωνιστικά προϊόντα; Συμπεριλάβετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε και δώστε απαντήσεις στις ερωτήσεις των πελατών σας. Σίγουρα θα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα κείμενο που θα σταλεί μέσω email ή θα προστεθεί στο e-shop σας. Μπορείτε ακόμη να εμπλουτίσετε την ενότητα Q&A του ιστότοπού σας με σχετικά βίντεο. Μια πολύτιμη προσθήκη για τους πελάτες που δεν είναι πρόθυμοι να περάσουν το χρόνο τους διαβάζοντας…

Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας μέσω βίντεο. Θα ενημερωθούν με τον δικό τους ρυθμό για την πολιτική σας, θέματα ασφάλειας και οποιαδήποτε άλλη διαδικασία που σχετίζεται με την επιχείρηση. Δεν χρειάζεται να κανονίσετε εσωτερικές συναντήσεις ή σεμινάρια για εκπαιδευτικούς λόγους. Διατηρήστε αποδοτικό τον χρόνο της επιχείρησής σας!

Σε αυτήν την κατηγορία, μπορείτε να μάθετε πώς μια εταιρεία παραγωγής βίντεο προσέθεσε αξία σε ορισμένες από τις επιχειρήσεις των πελατών μας.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα βίντεο ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Youtube.