ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Η εταιρεία μας, σαν δημιουργός περιεχομένου βίντεο, είναι μια ομάδα παθιασμένων επαγγελματιών που δημιουργούν περιεχόμενο βίντεο. Μέσα από τα βίντεό μας, καταφέρνουμε να μαγνητίσουμε το ενδιαφέρον του κοινού. Καθώς ο διαδικτυακός κόσμος αναπτύσσεται ραγδαία, κάθε επιχείρηση χρειάζεται υλικό για τον ιστότοπό της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θετική επίδραση στα έσοδά της. Υλικό που θα την βοηθήσει να ξεχωρίσει από το πλήθος, θα προωθήσει τις αξίες της και θα βοηθήσει να έρθει πιο κοντά με άτομα που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Δημιουργούμε επώνυμες λύσεις βασισμένες σε περιεχόμενο που προσελκύουν νέους πελάτες.

Ως δημιουργός περιεχομένου βίντεο, μπορεί να παρέχει διάφορες εναλλακτικές λύσεις σε κάθε είδους επιχείρηση, ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα. Μπορούμε να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακού περιεχομένου, όπως εμπορικά σποτ, διαφημιστικά βίντεο προϊόντων, εταιρικά βίντεο, βίντεο μόδας, βίντεο συνταγών, πλάνα από drone, υλικό υψηλής ποιότητας και video editing.

Επίσης, προσφέρουμε λύσεις για καμπάνιες μάρκετινγκ χαμηλού προϋπολογισμού. Σε αυτήν την περίπτωση, δημιουργούμε βίντεο με βάση το υλικό που ταιριάζει στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Στη συνέχεια εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο με ειδικά εφέ, υπότιτλους, γραφικά, ήχο ή/και φωνή. Επίσης, μπορούμε να  προσθέσουμε ορισμένα εναέρια οπτικά στοιχεία των εγκαταστάσεων της εταιρείας που πιστοποιούν τη φυσική της παρουσία και δημιουργούν εμπιστοσύνη. Κάθε στοιχείο που προστίθεται επιλέγεται προσεκτικά. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε και να στείλετε το μήνυμα της επιχείρησης με σαφήνεια και επιτυχία.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΣΤΟΚ ΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ως δημιουργός περιεχομένου βίντεο, μέλημα της Instafilms, είναι να παρέχουμε ελκυστικά βίντεο που υποστηρίζουν τις προσπάθειες προώθησης και μάρκετινγκ των πελατών μας. Λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε και αναπτύσσουμε βίντεο που ευθυγραμμίζονται με αυτούς. Χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα και τις τεχνικές μας γνώσεις, παράγουμε εκπληκτικά βίντεο με μεγάλη απήχηση και περιεχόμενο που αξίζει να το μοιραστούμε! Πιστεύουμε ότι ένα επιτυχημένο βίντεο αναδεικνύει τη διαφοροποίηση μιας εταιρείας. Με άλλα λόγια, ένα βίντεο πρέπει να παρουσιάζει ξεκάθαρα στο κοινό ποια είναι η ιδιαίτερη αξία ενός προϊόντος/υπηρεσίας. Γιατί πρέπει οι άνθρωποι να καταναλώνουν αυτό το προϊόν; Γιατί να ξοδεύουν τα χρήματά τους;

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας μας επιτρέπουν να δημιουργούμε περιεχόμενο για οποιαδήποτε πλατφόρμα του ψηφιακού κόσμου, π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, YouTube κ.λπ. Η διάρκεια ενός βίντεο είναι ρυθμιζόμενη και υπάρχουν προτεινόμενα μήκη ανά περίπτωση. Το πιο σημαντικό, όμως, έχουμε κατά νου ότι οι άνθρωποι προτιμούν να καταναλώνουν πληροφορίες γρήγορα και οπτικά. Επιπλέον, σύμφωνα με τις τρέχουσες έρευνες, οι άνθρωποι προτιμούν να παρακολουθούν παρά να διαβάζουν. Αυτός είναι ο λόγος που το βίντεο περιεχομένου  αυξάνεται συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!

Ως δημιουργοί περιεχομένου βίντεο, συνειδητοποιούμε τη σημασία της παραγωγής βίντεο. Κάθε έξυπνη εταιρεία εκμεταλλεύεται αυτό το ψηφιακό εργαλείο για να προωθήσει την επιχείρησή της. Πως? Ένα μοναδικό βίντεο μπορεί να παρουσιάσει την εταιρεία σας στο κοινό. Επίσης τα αποτελέσματα μπορούν να είναι μετρήσιμα. Για παράδειγμα, δώστε προσοχή στην προβολή του ιστότοπού σας. Ελέγξτε τα αποτελέσματα πριν και μετά την ενσωμάτωση ενός βίντεο στην πρώτη σας σελίδα. Είστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση;

Επιπλέον εκτός από το πρώτο βήμα, ένα βίντεο μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να διατηρήσει πιστούς πελάτες. Το να μοιράζεστε τις αξίες σας και το όραμά σας μαζί τους δημιουργεί εμπιστοσύνη και ένα αίσθημα κοινωνικής συνεισφοράς. Ως καταναλωτές, λατρεύουμε να συνειδητοποιούμε ότι η αγορά ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας δεν ικανοποιεί μόνο τις προσωπικές μας ανάγκες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που γνωρίζουμε ότι συμμετέχουμε σε κάτι μεγαλύτερο. Όπως, ότι συμβάλλουμε στο να κάνουμε την κοινωνία μας ή ακόμα και τον κόσμο μας καλύτερο. Για παράδειγμα, μια ασφαλιστική εταιρεία που υποστηρίζει άνεργες γυναίκες της τοπικής κοινότητας ή εκπαιδεύει μετανάστες μέσω δραστηριοτήτων μπορεί να είναι πιο ελκυστική στη συνείδηση ​​των καταναλωτών.

Με λίγα λόγια, η οπτικοακουστική προσέγγιση ενός βίντεο μπορεί να βοηθήσει μια εταιρεία να πει την ιστορία της με τον τρόπο που προτιμά. Με τρόπο που είναι εύπεπτο και κάνει τις σκέψεις μας χαρούμενες! Οι έμποροι τείνουν να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερη παραγωγή βίντεο σε οποιοδήποτε βήμα της στρατηγικής μάρκετινγκ. Τέλος, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις και είδη που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε!

INSTAFILMS: Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών που δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και μοιράζεται ένα βαθύ πάθος για την παραγωγή βίντεο. Η φιλοσοφία μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, να είμαστε οι συνεργάτες που μπορούν να εμπιστευτούν! Γι’ αυτό είμαστε ανοιχτοί σε σχόλια και ερωτήσεις. Μη διστάσετε να στείλετε εδώ το email σας. Ενημερώστε μας για την επιχείρησή σας και τον στόχο σας. Όλα τα υπόλοιπα είναι δουλειά μας! Μας αρέσει να δημιουργούμε ουσιαστικό και εμπνευσμένο περιεχόμενο με αντίκτυπο στους ανθρώπους.

Θα χαρούμε να μοιραστούμε τα βίντεό μας μαζί σας! Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και στο YouTube και μείνετε συντονισμένοι!

Videographer

editor

 

Comments are closed.