Βίντεο κάλυψης εκδήλωσης κυκλοφορίας του νέου βιβλίου της Άννα Μπαχά!

Η παρουσίαση του βιβλίου είναι μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες για έναν συγγραφέα. Φυσικά, το διαφημιστικό βίντεο προώθησης για την κυκλοφορία ενός βιβλίου πρέπει να είναι εξίσου ξεχωριστό. Λέγεται ότι η επιλογή του σωστού χώρου για την κυκλοφορία ενός βιβλίου είναι η μισή νίκη. Η προώθηση της εκδήλωσής σας μέσω όλων των διαθέσιμων πλατφορμών σας αποτελεί επίσης εγγύηση της επιτυχίας. Ένας καλός συγγραφέας ξέρει ότι υπάρχει πάντα μια καλή ιστορία για να πει. Όπου κι αν είσαι. Η έμπνευση είναι παντού. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι να διηγηθείτε τη δική σας ιστορία, ένα βίντεο κάλυψης εκδήλωσης παρουσίασης του νέου σας βιβλίου, είναι ο σωστός τρόπος επικοινώνησης του έργου σας.

Πλήρη κάλυψη παρουσίασης η δημιουργία trailer προώθησης?

Επιπλέον, ως μέρος της κληρονομιάς και της επωνυμίας σας, ένα εμπνευσμένο διαφημιστικό βίντεο προώθησης μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την εργασία σας. Είτε πρόκειται για ένα σύντομο βίντεο προώθησης, όπως ένα τρέιλερ ταινιών ή ένα μεγαλύτερο βίντεο προώθησης με ολόκληρη την  συνέντευξή σας για την κυκλοφορία του βιβλίου σας, η ομάδα του Instafilms μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το βίντεο προώθησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ξεκινήστε με ένα ξεκάθαρο όραμα για το βίντεο προώθησης του βιβλίου σας!

Ένα επιτυχημένο βίντεο προώθησης μπορεί πραγματικά να τροφοδοτήσει την επωνυμία σας και να αυξήσει τους αναγνώστες σας. Το βίντεο προώθησης που δημιουργήσαμε για την κυκλοφορία του βιβλίου της Άννα Μπαχά είναι ένα παράδειγμα κάλυψης μια πλήρης παρουσίασης. Σύντομα θα έχουμε το το διαφημιστικό βίντεο για μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του βίντεο προώθησης των ονείρων σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Η ομάδα μας ανυπομονεί να ακούσει από εσάς.

Ενημερωθείτε για όλα μα τα νέα βίντεο ακολουθώντας μας στο instagram!