Ο κυρ Νίκος

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου, 2021

Παραγωγή διαφημιστικών βίντεο : Ο κ. Νίκος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του.

Αν θέλετε να φτιάξετε φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού, χρειάζεστε… φρέσκα πορτοκάλια! Αλλά αν θέλετε να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας, χρειάζεστε μια παραγωγή διαφημιστικών βίντεο με επαγγελματική προσέγγιση. Αφιερώστε μόνο ένα λεπτό και παρακολουθήστε αυτό το διαφημιστικό βίντεο. Είναι ένα εξαιρετικό δείγμα του πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την παραγωγή διαφημιστικών βίντεο για να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χρησιμοποιώντας ένα χιουμοριστικό σενάριο, σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε τη δύναμη ενός βίντεο προς το συμφέρον της επωνυμίας σας. Η ευκρίνεια της εικόνας, οι καθαροί ήχοι, η πλοκή είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν ένα διαφημιστικό βίντεο ελκυστικό. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα βρείτε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι κάνει ένα διαφημιστικό βίντεο να ξεχωρίζει.

Ένα καλό βίντεο είναι σαν ένα καλό βιβλίο. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να είναι καλογραμμένο. Είναι όλα σχετικά με μια ιστορία που πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Χρειάζεστε μια έξυπνη πλοκή που θα είναι ευχάριστη και ρέουσα. Και μετά, θα πρέπει να προκαλεί έντονα ελκυστικά συναισθήματα. Αυτός είναι ο τρόπος που το κοινό θα παραμείνει συγκεντρωμένο μέχρι το τέλος του βίντεο. Και κατά συνέπεια, θα παρακινηθεί να αγοράσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Η απλότητα και η σαφήνεια είναι επίσης σημαντικές για να σας βοηθήσουν να στείλετε το μήνυμά σας χωρίς παρεξηγήσεις. Αλλά να έχετε πάντα κατά νου ότι η βασική δύναμη είναι η αλήθεια σας! Εσωκλείστε το στο διαφημιστικό βίντεό σας και να είστε σίγουροι ότι ο θεατής θα το λάβει. Αυτό θα κάνει το αποτέλεσμα εξαιρετικό και θα προσθέσει πόντους στην προσπάθειά σας.

Σε αυτό το διαφημιστικό βίντεο, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε έναν γνώριμο χαρακτήρα που θα στείλει το μήνυμά μας στο κοινό. Η συμπαθής εμφάνιση του ηλικιωμένου αγρότη κ. Νίκου είναι κατάλληλη για να προωθήσει ένα φυσικό προϊόν, έναν φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού. Η ηλικία του είναι συνδεδεμένη με την εμπειρία και τη γνώση. Μια σύνδεση που δημιουργεί εμπιστοσύνη και εξοικείωση στον θεατή. Και τότε, η ρύθμιση είναι φυσική, όπως και το προϊόν. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μιλήσουμε για ένα φυσικό προϊόν, παρουσιάζοντάς το από ένα φυσικό περιβάλλον.

Για να συνδυάσουμε τον άνθρωπο με τη φύση, προτιμήσαμε μια χαρούμενη και λιτή πλοκή. Δεν μπορείτε να έχετε φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού χωρίς φρέσκα πορτοκάλια. Και δεν μπορείτε να βρείτε πιο φρέσκο ​​από αυτά στα δέντρα! Τόσο απλό! Γι’ αυτό ο κύριος Νίκος στύβει τα πορτοκάλια όπως είναι, στα δέντρα. Αυτό το στοιχείο της υπερβολής είναι όσο πρέπει για να επισημάνουμε τη φρεσκάδα των προϊόντων. Επίσης, δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα στο κοινό.

Τα πουλάκια τιτιβίζουν, ενώ ακούγεται ο κύριος Νίκος να πατάει στο έδαφος.

Εκτός από αυτά τα προφανή χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν μερικά άλλα που τα αγκαλιάζουν. Αυτά είναι κατάλληλα για να κάνουν το αποτέλεσμα πλήρες, ελκυστικό και εντυπωσιακό. Δώστε προσοχή στους ήχους. Δεν υπάρχει μουσική υπόκρουση. Μπορείτε να ακούσετε μόνο τον φυσικό ήχο. Τα πουλάκια τιτιβίζουν, ενώ ακούγεται ο κύριος Νίκος να πατάει στο έδαφος. Ο ήλιος προσφέρει φυσικό φως με το οποίο κανένα φως σκηνής δεν μπορεί να συγκριθεί. Όλες οι εικόνες και οι ήχοι κάνουν αυτή την εμπειρία ζωντανή.

Σχεδόν νιώθεις ότι είσαι κι εσύ εκεί. Συνοδεύεις τον κύριο Νίκο, περπατάς ανάμεσα στις πορτοκαλιές, μυρίζεις τις πορτοκαλιές. Το φως του ήλιου ζεσταίνει το σώμα σας. Τα πουλιά είναι τόσο κοντά σας που μπορείτε να τα δείτε. Είσαι μέρος του τοπίου. Και στο τέλος, έχεις όρεξη να δοκιμάσεις έναν φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού. Ναι, γιατί όχι? Ένας φρέσκος χυμός πορτοκαλιού. Και η επιθυμία μόλις γεννήθηκε! Αυτό ήταν το πολύτιμο μυστικό του βίντεο μας. Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία όταν μιλάμε για ένα εμπορικό βίντεο!

Πώς να κάνετε το πρώτο βήμα στην εμπορική παραγωγή βίντεο;
Η ομάδα της Instafilms είναι ο κατάλληλος συνεργάτης σας. Γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε εξαιρετικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Είμαστε άκρως επαγγελματίες, γρήγοροι και προσαρμόσιμοι και δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια, ενεργούμε με ευελιξία και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μπορείτε να φανταστείτε μια ιδέα και εμείς θα την αποτυπώσουμε! Δημιουργούμε περιεχόμενο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Και όσον αφορά τη δημιουργικότητα, ο ουρανός είναι το όριο μας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ενημερώστε μας για τις προσδοκίες και τους στόχους σας και θα επανέλθουμε με τις προτάσεις μας.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερα βίντεο, ακολουθήστε μας στο Instagram.