Exi Experience

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου, 2022

Το απόλυτο promo βίντεο της Exi Experience

Τα promo βίντεο αδιαμφισβήτητα αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, προσφέροντας απεριόριστα οφέλη στο brand σας.

Στην Instafilms, σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο μέσω μιας ολοκληρωμένης προβολής τόσο της επιχείρησής σας, όσο και της φιλοσοφίας σας. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε την αναγνωρισημότητά σας, και συνεπώς τις πιθανότητες των πωλήσεών σας.

Η Exi Experience, σε αυτή την συνεργασία μας, επίλεξε να προμοτάρει, την νέα της υπηρεσία – τις μετακινήσεις με ξύλινα ποδήλατα στην Σαντορίνη! Με αυτόν τον τρόπο επικοινωνεί άμεσα το μήνυμα που θέλει να περάσει στους καταναλωτές, αλλά και την φιλοσοφία της επιχείρησης.

Πλεονεκτήματα ενός promo βίντεο

Ένα τέτοιου είδους βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Από την κοινοποίηση στην προσωπική ιστοσελίδα σας, στα social media, στα γραφεία, στις ρεσεψιόν σας, ακόμη και σε χώρους γενικής προβολής επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροδρόμια, πλοία κ.λπ.

 

Περισσότερες εμφανίσεις στις μηχανές αναζήτησης

Είναι αποδεδειγμένο, πως οι μηχανές αναζήτησης “λατρεύουν” τα βίντεο, οπότε αυτός είναι και ο λόγος όπου εμφανίζονται στο υψηλότερο μέρος των αποτελεσμάτων. Προσθέτοντας λοιπόν promo βίντεο στο site σας, γίνεστε αυτόματα ο αγαπημένος συνεργάτης των μηχανών αναζήτησης όπως η Google, το YouTube κ.α.

Αύξηση μετατροπών

Ένα ελκυστικό και καλά τραβηγμένο promo βίντεο μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις μετατροπές σας έως και 70%! Αυτό το ποσοστό είναι εξαιρετικά υψηλό, και μπορεί πολύ εύκολα να επιτευχθεί προσθέτοντας απλώς μερικά βίντεο στο περιεχόμενο του site σας. Κατά αυτό τον τρόπο, κάνετε την ιστοσελίδα σας να είναι πιο διαδραστική, προσκαλώντας έτσι τους πελάτες σας να προβούν σε κάποια μετατροπή.

Αύξηση επισκεψιμότητας

Εκτός από την τοποθέτηση των βίντεο στο site σας, μπορείτε να τα κοινοποιήσετε και στα social media! Τα social media χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση από εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι πλέον έχουν γίνει εξαιρετικά απαιτητικοί ως προς την ποιότητα του περιεχομένου που θέλουν να παρακολουθούν. Έτσι επενδύοντας σε ένα promo βίντεο, δείχνετε επαγγελματισμό και συνέπεια. Οι χρήστες έτσι θα ξεκινήσουν να κάνουν share το περιεχόμενό σας, ενισχύοντας το brand awareness σας, αλλά και την επισκεψιμότητα στο site σας.

Αποκτήστε αμεσότητα με τους καταναλωτές

Τα promo βίντεο, στην ουσία σκοπό έχουν την άμεση προβολή των προϊόντων, των υπηρεσιών και γενικά της επιχείρησής σας στους καταναλωτές. Έτσι χωρίς περιττά λόγια, προσφέρετε άμεσα το μήνυμα που θέλετε να περάσετε και βοηθάτε τους πελάτες σας να κατανοήσουν καλύτερα την φιλοσοφία σας. Η επικοινωνία σας έτσι είναι αμεσότερη, και προσφέρει μια ολοκληρωμένη και υγιή σχέση μεταξύ σας.

promo βίντεο

Επαγγελματικές υπηρεσίες βίντεο από την Instafilms

Στην Instafilms, στοχεύουμε πάντα στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα των βίντεο μας. Για τον λόγο αυτό, ξοδεύουμε αρκετό χρόνο στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, ώστε να μπορέσουμε να αντιληφθούμε την φιλοσοφία της επιχείρησής του, με σκοπό να την αποτυπώσουμε όσο καλύτερα γίνεται στα βίντεο που δημιουργούμε.

Έτσι όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι tailor-made για τον καθένα σας ξεχωριστά. Στην Instafilms σας εγγυόμαστε υψηλής ποιότητας βίντεο, τα οποία ενισχύουν την εταιρική σας ταυτότητα και αυξάνουν την αναγνωρισημότητά σας. Επιπλέον, αποκτάτε πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας, αφού μέσω promo των  βίντεο δημιουργείτε μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησής σας και των πελατών σας.

Επενδύστε σε διαφημιστικά βίντεο, και ανανεώστε στην εικόνα της επιχείρησής σας

Δώστε νέα πνοή στο brand σας μέσω διαφημιστικών και εταιρικών βίντεο, που ενισχύουν την εικόνα σας. Ένας επαγγελματίας βιντεογράφος μπορεί να αναδείξει με μοναδικό τρόπο όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Ένα promo βίντεο μπορεί να οδηγήσει πολύ γρήγορα την επιχείρησή σας στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερα δείγματα της δουλειάς μας πατήστε εδώ!

Επίσης μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ, επίσης μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook, Instagram, YouTube ώστε να είστε πάντα up-dated!