Fashion Revolution

Δημοσιεύτηκε στις 4 Δεκεμβρίου, 2021

Εταιρία παραγωγής βίντεο στην Αθήνα

Εταιρικό βίντεο από την εταιρία παραγωγής βίντεο στην Αθήνα, Instafilms! Μέσα στα λίγα λεπτά που διαρκεί το βίντεο, θέλαμε να συμπεριλάβουμε όλη την ουσία της φωτογράφισης από τους CPSOFIKITIS που έγινε για την προβολή και τη δραστηριότητα της Fashion Revolution στην Ελλάδα. Μέσα από αυτό το εταιρικό βίντεο, θέλαμε να δείξουμε τον έντονο χαρακτήρα του μεγαλύτερου κινήματος ακτιβισμού μόδας στον κόσμο. Όπως επίσης αναφέρουν μεταξύ άλλων, είναι τολμηροί, προκλητικοί και περιεκτικοί. Ακριβώς όπως η παραγωγή εταιρικών βίντεο για το Fashion Revolution που αναλάβαμε. Το σενάριο ήταν έντονο και προκάλεσε το κοινό να ξυπνήσει!

Το κίνημα Fashion Revolution είναι παγκόσμιο

Mέσω της συνεργασίας τους με καλλιτέχνες και ακτιβιστές, προσπαθούν να κάνουν τη φωνή τους πιο δυνατή και εντυπωσιακή. Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη που περικλείεται σε αυτό το βίντεο. Η συμμετοχή αναγνωρισμένων, Ελλήνων καλλιτεχνών κάνει αυτό το βίντεο αποτελεσματικό.

Είναι συμβολικό και προσπαθεί να αφυπνίσει το κοινό. Οι γυμνοί καλλιτέχνες στέκονται μπροστά στην κάμερα. Και είναι γυμνοί μόνο και μόνο επειδή κανένα ύφασμα ή αξεσουάρ δεν πρέπει να κλέβει την παράσταση. Δεν πρόκειται για χρώματα ή εικόνες. Αφορά τις σκέψεις και τη συνείδηση ​​των ανθρώπων. Ένα κρεμαστό μπαλόνι, γεμάτο νερό, τοποθετείται πάνω από το κεφάλι τους. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα το μπαλόνι που σκάει απελευθερώνει το νερό και αυτή είναι η μαγική στιγμή. Ο χρόνος που αποκαλύπτει τον τρόπο που ο καθένας μας αντιδρά σε απρόσμενες ειδήσεις. Το νερό είναι σαν αυτή την είδηση ​​που σοκάρει τους πάντες κάνοντας τα σώματά μας να τρέμουν και να συσπώνται. Και μετά τι? Σκεφτόμαστε τις πληροφορίες ή συνεχίζουμε τη ζωή μας καθώς δεν συνέβη τίποτα; Αυτή είναι μια προσωπική απόφαση που σχετίζεται με την ηθική, τις πεποιθήσεις και τη συνείδησή μας.

Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Fashion Revolution.

Αν οι άνθρωποι γνώριζαν την πραγματικότητα της βιομηχανίας της μόδας, τότε θα ήταν πιθανό να συμπεριφερόντουσαν διαφορετικά. «Ποιος έφτιαξε τα ρούχα μου;» είναι το κύριο απόσπασμα του κινήματος. Μια ερώτηση που μας ενθαρρύνει να σκεφτούμε περαιτέρω. Τι πραγματικά γνωρίζουμε για την κατασκευή των ρούχων μας; Ποιες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι εργάτες δημιουργούν τα ρούχα μας; Και ποιοι είναι οι πόροι και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται; Το πιο σημαντικό ποια είναι η επίπτωση στο φυσικό περιβάλλον;

Ένας συνδυασμός προβληματισμών μεταφέρεται σιωπηλά στο κοινό μέσα από αυτό το καλλιτεχνικό βίντεο. Αυτή είναι η περίπτωση που αναδεικνύει τις δυνατότητες της παραγωγής βίντεο. Ένα ισχυρό εργαλείο που χρησιμοποιείται υπέρ της ανθρωπότητας. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο θεατής μπορεί να κατανοήσει ένα ισχυρό μήνυμα. Αρχικά, ο συνδυασμός της upbeat μουσικής και η γρήγορη εναλλαγή των εικόνων τράβηξε την προσοχή τους. Έτσι ο θεατής αναρωτιέται περί τίνος πρόκειται. Οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται, προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις για το βαθύτερο νόημα αυτού που παρακολουθούν. Συνεχίστε να παρακολουθείτε για να εμπνευστείτε, για να έχετε μια βαθύτερη κατανόηση. Τότε η στιγμή της αλήθειας! Ξαφνικά, όλα έχουν νόημα και οι άνθρωποι καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται. Αυτή η αποκάλυψη τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, να νιώθουν ξεχωριστοί. Και ναι, το μήνυμα μόλις παραδόθηκε! Αποστολή εξετελέσθει!

Πώς βρέθηκε η επανάσταση της μόδας;

«Η ζωή ξεκινάει στο τέλος της ζώνης άνεσής σου». —Neale Donald Walsch

Οι ψυχολόγοι μιλούν για τη ζώνη άνεσης των ανθρώπων. Ο καθένας μας νιώθει ασφάλεια μέσα σε αυτό. Είμαστε άνετα και νιώθουμε ότι έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων γύρω μας. Δεν νιώθουμε άγχος ή νευρικότητα και αυτός είναι ο λόγος που προτιμάμε να μένουμε εκεί. Αλλά ζούμε πραγματικά; Αλήθεια αναπνέουμε, δρούμε, δημιουργούμε; Εμείς εξελισσόμαστε; Λοιπόν, η πραγματική ζωή διαψεύδει αυτή την πεποίθηση! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια καταστροφή είναι το μόνο που χρειάζεται για την ευαισθητοποίηση.

Στην πραγματικότητα, έτσι ιδρύθηκε το Fashion Revolution. Η καταστροφή της Rana το 2013 ήταν το άχυρο που έσπασε το γυαλί και οδήγησε σε αυτό το παγκόσμιο κίνημα ακτιβισμού μόδας να ξεκινήσει την παγκόσμια δραστηριότητά του. Εργάζονται για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους ανθρώπους στη βιομηχανία της μόδας. Εκατομμύρια άνθρωποι εκτίθενται σε μη ασφαλή περιβάλλοντα εργασίας, ειδικά στις χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου. Στοχεύουν επίσης στη δημιουργία μιας βιομηχανίας μόδας που θα λειτουργεί με γνώμονα το περιβάλλον, διατηρώντας πολύτιμους πόρους.

Μέσα σε λίγα χρόνια, κατάφεραν να λάβουν την υποστήριξη μεγάλων οργανισμών όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Βρετανικό συμβούλιο. Αυτό είναι κρίσιμο για την αποστολή, παρόλο που η Επανάσταση της Μόδας αποτελείται από και απευθύνεται σε κάθε απλό λαό.

Μια εταιρία παραγωγής βίντεο στην Αθήνα λειτουργεί τέλεια για κάθε επιχείρηση

Η εταιρία παραγωγής βίντεο στην Αθήνα, Instafilms δημιούργησε για τη Fashion Revolution ένα ακμάζον παράδειγμα αποτελεσματικότητας του βίντεο. Γι’ αυτό συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη δημιουργία ενός εταιρικού βίντεο για κάθε επιχείρηση, σύμφωνα με τις ανάγκες της. Είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να στείλετε το μήνυμά σας, να βελτιώσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Η εταιρική παραγωγή βίντεο είναι εξίσου αποτελεσματική σε κάθε βήμα της διοχέτευσης μάρκετινγκ. Είναι ένας ελκυστικός τρόπος για να παρουσιάσετε την επωνυμία σας ή την υπηρεσία σας και να εξοικειώσετε τον υποψήφιο πελάτη με αυτό που του προσφέρετε. Και μετά ένα βίντεο αυξάνει την αφοσίωση των πελατών. Κάθε βήμα, κάθε στόχος είναι εφικτός με τα κατάλληλα εργαλεία!

Εταιρία παραγωγής βίντεο στην Αθήνα

Είμαστε η ομάδα της Instafilms και έχουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για να υποστηρίξουμε τις επιλογές σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και τον στόχο σας. Αντιμετωπίζουμε κάθε αίτημα με διακριτικότητα και επαγγελματισμό. Στην Instafilms γνωρίζουμε πώς να προσαρμόζουμε τις τεχνικές της παραγωγής εταιρικών βίντεο σε κάθε είδους επιχείρηση, από τρόφιμα, ρούχα, προϊόντα κατανάλωσης και τεχνολογίας, μέχρι υπηρεσίες και κάθε είδους δραστηριότητα. Έχουμε φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες που θα κάνουν το brand σας να ξεχωρίζει!

Ήταν ένα ενδιαφέρον εταιρικό βίντεο, έτσι δεν είναι; Προτείνουμε να παρακολουθήσετε περισσότερα βίντεο εδώ σχετικά με αυτήν την κατηγορία.

Θα χαρούμε να ακούσουμε νέα σας και να μας ακολουθήσετε στο Instagram. Μείνετε συντονισμένοι! Θα ακολουθήσουν κι άλλα!